InstagramHet is de laatste dag van het jaar dus leek het mij leuk om af te sluiten met een leuke tag. In mijn zoektocht kwam ik de Instagram tag 2017 tegen op de blog Allesvandaan.nl. De perfecte tag voor mij aangezien Instagram mijn favorieten social media is en waarschijnlijk ook wel zal blijven. Kijken jullie mee?

Een tag heeft altijd regels dus laten we is kijken wat ze vandaag zijn?

DE SPELREGELS:
1. Kopieer & beantwoord de vragen hieronder op je blog;
2. Nomineer een aantal blogs om ook de Instagram tag in te vullen;
3. Voeg een link naar allesvandaan.nl toe in je blogpost;
4. En vergeet niet om mij op Instagram te volgen!

1. WELKE FOTO’S KREGEN IN 2017 DE MEESTE LIKES?

Instagram

Dit zijn mijn top 9 met de meeste likes. Schijnbaar vinden jullie mijn hoofd niet leuk genoeg haha. Grappig om te zien dat er twee foto’s tussen zitten die ik eigenlijk al in 2016 maakte.

2. WAT IS JE ALLERLAATST GEPLAATSTE FOTO OP INSTAGRAM IN 2017?

Dat is de foto met mijn best nine van 2017 hier boven. Vooral omdat ik het leuk vind om het jaar af te sluiten met mijn beste foto’s volgens jullie.

3. WAT IS DE ALLEREERSTE FOTO DIE JE (IN 2017) PLAATSTE OP INSTAGRAM?

Toevallig is de eerste foto die ik dit jaar plaatste mijn best nine van 2016. Vorig jaar had ik mijn blog Make-up Junkie nog dus aan deze foto is ook wel duidelijk te zien dat mijn focus toen echt voornamelijk bij make-up lag haha.

4. WAT IS DE ALLERLEUKSTE FOTO VAN 2017 WAAR JE ZELF OP STAAT?

Ik heb eigenlijk twee foto’s waar ik opsta die ik erg leuk vind. Deze is voor mij het meest speciaal omdat ik er samen met mijn mini opsta en om beide leuk op de foto te krijgen is echt super lastig. Deze foto ga ik nog uit vergroten om op te hangen in mijn huisje.

I refuse tot become what you call normal ?

Een bericht gedeeld door Lotte Verweij (@beautifuldisasternl) op

Deze foto is stiekem op dezelfde dag genomen maar veel later geplaatst. Dit vind ik de leukste foto van mezelf. Ik was die dag foto’s aan het maken van een make-up look voor de blog en geen één lukte zoals ik wilde. Dus besloot ik gewoon even gek te doen met dit als resultaat. Misschien ook maar laten uitvergroten en ophangen in huis haha.

5. VAN WELKE INSTAGRAMFOTO UIT 2017 KRIJG JIJ TER PLEKKE HEIMWEE?

Ik heb niet zo snel heimwee, omdat ik me niet echt hecht aan plekken. Maar als ik iets moet kiezen dan zou ik wel terug willen naar deze prachtige herfst dag. Dat gezegd mag ik 365 dagen herfst met een redelijke temperatuur en geen regen?

6. WAT IS HET ALLERLEKKERSTE GERECHT DAT JE IN 2017 OP INSTAGRAM DEELDE?

Zelf vind ik deze het lekkerste. Dit is een blueberry & apple crumble. Zo lekker en je kan hem altijd maken en elk fruit vervangen voor iets anders. Zelf maken? Ik schreef hier het recept.

7. WAT IS DE ALLERLEUKSTE FOTO DIE JE IN 2017 MAAKTE VAN EEN (HUIS)DIER?

Dit is Buddha, mijn grijze muis. Hij luistert trouwens ook als je hem muis noemt om het makkelijk te maken. Maar volgens mij komt die nog als je sjaak roept maar goed. Buddha is een Amerikaanse stafford van 5 jaar alweer. Deze foto is in juni gemaakt nadat de vloer in mijn nieuwe huisje was gelegd. Hij ligt nooit echt mooi stil om een foto te maken maar hier wel. Al heb ik best veel foto’s van hem gedeeld dit jaar.

Hoe lief was die als puppy ♥

8. WELKE FOTOBEWERKINGSAPPS (OF INSTAGRAMFILTER) GEBRUIKTE JIJ DIT JAAR HET MEEST?

Eigenlijk moet ik eerlijk zeggen dat ik 99% van mijn foto’s met mijn Canon 600D maak en mijn foto’s dus ook bewerk op mijn laptop. Dit doe ik via een website genaamd Befunky. Ik bewerk hier eigenlijk altijd alleen de belichting en het contrast omdat het zoveel makkelijker is als met Photoshop. Daarna gooi ik mijn foto’s in mijn Dropbox en upload ze op Instagram. Soms gebruik ik nog het filter Clarendon maar nooit meer dan op 15%. En heel soms bewerk ik in Instagram zelf nog de helderheid en het contrast nog wat meer.

9. WAT ZIJN JOUW MEEST GEBRUIKTE HASHTAGS OP INSTAGRAM?

Ik heb echt geen idee. En ik moet ook eerlijk zeggen dat ik niet heel veel zin heb om een betaald account te maken bij iconosquare omdat ik vorig jaar mijn test periode al heb gehad. Maar ik gok dat de meeste #s met beauty en/of make-up te maken hebben haha.

10. WELKE 3 ACCOUNTS ZIJN BIJ JOU FAVORIET?

Zo moeilijk! Ik vind zoveel accounts zo mooi. Mocht je niet tussen mijn top 3 staan wil het natuurlijk niet zeggen dat ik jouw account niet leuk of mooi vind. Ik haat kiezen aargh.

Als eerste komt bij mij naar boven het account Simplynspecialnl van Nina omdat ik haar mooie heldere foto’s echt super vind. Dan het account Rosychicc van Andrea ook zij heeft van die mooie heldere foto’s om bij weg te dromen. En de laatste van vandaag is Jackthepibblepotamus. Jack (is volgens mij) een Amerikaanse Stafford, op zijn account staat pit bull maar dit wordt vaak ook als verzamelnaam gebruikt dus dat laten we verder even in het midden. Het is dat zijn oren naar beneden staan want anders had ik gedacht dat het buddha was. Hij is erg grappig en fotogeniek en ik volg zijn avonturen graag ♥.

Ik ga niemand taggen, als jij de tag wil overnemen super leuk! Volg je wel de regels? ♥.

Follow
Meer lezen over mijn 2017? Lees dan ook even mijn terug blik!

10 Comments on Instagram Tag 2017

 1. Kreanimo
  31 december 2017 at 14:05 (6 jaar ago)

  Ik zag deze tag al bij meerderen en ik vind hem echt wel tof!

  Grappig dat je eerste foto van 2017 ook meteen het overzicht van 2016 was!
  Ik heb de mijne nog niet ‘uitgerekend’. Ik wacht nog tot straks!

  Heel mooie start in 2018!

  Beantwoorden
 2. Wannderful
  31 december 2017 at 14:21 (6 jaar ago)

  Die herfstfoto roept echt veel sfeer op, ik kan begrijpen dat je hem koos. En hoe schattig, je ‘muis’ 5 jaar geleden! Wat een verschil! Een prettig eindejaar gewenst!

  Beantwoorden
 3. Manon
  31 december 2017 at 18:54 (6 jaar ago)

  Wat een leuke tag om terug te kijken, heel misschien neem ik het zo nog even over!

  Beantwoorden
 4. Liset
  31 december 2017 at 19:42 (6 jaar ago)

  Dat recept ziet er heerlijk uit! Die zou ik wel willen proberen :).

  Beantwoorden
 5. priscilla
  31 december 2017 at 20:05 (6 jaar ago)

  Wat een leuke tag! Die blueberry apple crumble ziet er lekker uit. Happy new year!!

  Beantwoorden
 6. nicole
  1 januari 2018 at 11:41 (6 jaar ago)

  Die foto van je hond is inderdaad wel heel erg leuk. Handig om je foto’s zo op een rijtje te zien.

  Beantwoorden
 7. Laura Martens
  1 januari 2018 at 11:58 (6 jaar ago)

  Leuke tag echt! Mooie en leuke foto’s, in een fijne blog! Gelukkig nieuwjaar!

  Beantwoorden
 8. A Fashion Taste
  1 januari 2018 at 20:41 (6 jaar ago)

  Mooi zo een overzichtje! Ik wens je het allerbeste voor 2018 en veel plezier op instagram en je blog.

  Beantwoorden
 9. Danielle
  2 januari 2018 at 12:36 (6 jaar ago)

  Zo tof om te lezen! En je tattoo vind ik trouwens echt ongelofelijk gaaf!!

  Beantwoorden
 10. madelon
  3 januari 2018 at 19:28 (6 jaar ago)

  Wat een leuk overzicht en wat een leuke tag zeg! Op naar 2018!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.