Als eerste een heel gelukkig en gezond nieuwjaar! Een nieuw jaar staat vaak gelijk aan goede voornemens. Ik sla die over, ik ben meer van het stellen van doelen. Voornemens kan je iedere dag nemen en vaak stellen we die alleen maar uit. Ik ga vandaag mijn persoonlijke en blog doelen voor jullie uitschrijven. Zelf heb ik ze ingedeeld in kleinere doelen zodat ze beter te behalen zijn.

Blog Doelen

Meer en regelmatiger bloggen

Afgelopen jaar was chaos. Ik blogde dan weer wel een tijdje en dan was het weer stil. Ik wil dit jaar meer vooruit gaan werken zodat er meer regelmaat in mijn blog komt en er ook gewoon meer content.

Bezoekersaantallen

Door dat ik heel onregelmatig blogde is er op het moment ook weinig inzicht in hoeveel unieke bezoekers ik gemiddeld per maand heb. Het doel hierin is echt meer stabiliteit krijgen en het beter bij houden. Niet omdat ik op cijfertjes wil letten maar meer omdat ik wil testen of meer en regelmatig bloggen hier echt een groot deel in speelt.

Facebook

Ik had voor Facebook een challenge bedacht vanaf 1 januari, maar ik lig ziek op bed dus dat is een beetje in het duigen gelopen haha. Maar het doel hier is meer gebruik maken van mijn Facebook pagina, en niet alleen om mijn nieuwe blogs met jullie te delen.

Instagram

Dit jaar had ik geen doelen. In augustus besloot ik ineens dat ik voor 1 januari 1000 volgers wilde hebben op Instagram en dit is zeker gelukt. Ik behaalde dit doel eind oktober! Dit jaar wil ik proberen om mijn volgers aantal te gaan verdubbelen. Hoe ik dit ga doen geen idee, eerst ga ik maar is hopen dat Instagram het algoritme veranderd haha.

Persoonlijke doelen

Minder chaos

Ik ben super goed in chaos creëren. Choas in mijn hoofd, huis, enz. Dit jaar wil ik meer rust nemen. En da bedoel ik niet even lekker netflixen, maar echt tot rust komen en alles even ventileren. Ik doe dat echt te weinig waardoor het in mijn hoofd een warboel word en daar maak ik ook gelijk van alles een chaos.

Afvallen

Afvallen, maar dit valt toch onder goede voornemens? Ik vind van niet. Je kan je voornemen om te gaan afvallen en het na een week te laten varen. Of je stelt nu doelen. Hoeveel wil je afvallen en hoe ga je dit doen. Ik heb dit voor mezelf helemaal op papier gezet en het doel is om dit jaar minstens 10 kilo af te vallen. Dit is zeker niet alles wat er af moet maar ik kan altijd mijn doel aanpassen en ik kan beter klein beginnen niet?

Voor nu zijn dit de doelen die ik gezet heb. Ik kan er vast nog meer bedenken maar het moet allemaal wel haalbaar zijn. En dat is het gevaar, we willen allemaal te veel. En als we te veel willen laten we de helft van onze doelen varen zodat we op de rest kunnen focussen en als ook dat niet lukt laten we alles maar varen. Ik ga dit jaar een soort van maandelijks dagboek bij houden over mijn doelen en aan het einde van het jaar komen we hier zeker op terug mocht ik eerder bepaalde doelen hebben behaald dan horen jullie het zeker eerder!

Follow

1 Comment on Nieuwjaar & nieuwe doelen ♥

  1. Laura - Essential Honesty
    2 januari 2018 at 20:11 (6 jaar ago)

    Ik wens je veel succes dit jaar! Ik ben een lezer (niet echt een commenter, sorry .. ) van toen het nog ‘Make-up Junkie’ was, dus ik ben blij dat je zin om te bloggen terug is! Fijn 2018 gewenst trouwens!

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.