The Body ShopWe hebben eindelijk lekker weer! En door het lekkere weer wilde ik wat gaan spelen met vrolijke kleurtjes oogschaduw. Dus gingen we even een kleine duik nemen door mijn oogschaduws! Ik vond tussen mijn Color Crush mono’s 5 kleurtjes van The Body Shop die ik al een lange tijd niet had gebruikt. Dus daar ging ik mee aan de slag.

005 – Steel my Heart

IMG_5630
Grijs met een parelmoer finish

115 – Be my Clementine

IMG_5627
Perzik-achtige kleur met een parelmoer finish

310 – Berry Cheeky

IMG_5628
Fuchia met een parelmoer finish

501 – Head in the Sky

The Body Shop
Licht blauw met een matte finish

601 – Chat-up Lime

The Body Shop
Lime groen met een matte finish

IMG_5631
De Color Crush mono’s zijn heel zacht en goed gepigmenteerd tijdens het swatchen!

De look die ik heb gemaakt was wat moeilijk om helemaal goed en mooi te krijgen. De kleuren zijn prachtig en tijdens het swatchen lekken ze ook heel goed gepigmenteerd. Tijdens het maken van de oog look was te pigmentatie wat lastig. Ik heb de grijze kleur nat moeten aanbrengen omdat hij anders bijna niet zichtbaar was. en de andere kleuren heb ik op moeten bouwen tot hoe te kleuren zijn op de foto.

IMG_5645
In de crease heb ik de blauwe kleur als basis gebruikt die heb ik dan ook niet opgebouwd, maar meer gebruikt om de fel roze kleur iets minder hard te maken. Op deze manier heb ik ook echt alle 5 de kleuren gebruikt in deze look.

De Color Crush oogschaduw’s hebben erg mooie kleuren, ze zijn daarin tegen wat lastig om mee te werken wat dan net weer zonde is. Zijn ze de 10€ echt waard? Nee niet echt. De enige kleur is van deze 5 die ik het echt waard vind is 115 – Be my Clementine!

Heb jij wel is oogschaduw’s van The Body Shop gebruikt? En wat vindt je van deze oog look?

Follow
Haters
Je make-up weer verwijderen? Ik doe dat met de Camomile Sumptuous Cleansing Butter!

16 Comments on The Body Shop Single Eyeshadow Look

 1. Bianca Schrijft
  26 mei 2017 at 14:48 (7 jaar ago)

  Super mooie kleuren en eindresultaat. Vooral de grijs tint en perzik vind ik mooie kleuren.

  Beantwoorden
 2. Peggy
  26 mei 2017 at 14:54 (7 jaar ago)

  Leuke kleurtjes! Zelf ben ik nooit zo van de felle kleuren, maar als ik het bij andere zie, ziet het er vet uit! X

  Beantwoorden
 3. Nicole Orriëns
  26 mei 2017 at 16:46 (7 jaar ago)

  Head in the sky is mijn favoriet. Al was het maar vanwege de leuke naam.

  Beantwoorden
 4. Els
  26 mei 2017 at 18:05 (7 jaar ago)

  Oke, ik draag zelf geen make-up, maar het zeker wel geslaagd!

  Beantwoorden
 5. alexa
  26 mei 2017 at 18:07 (7 jaar ago)

  o ik vind ze echt heel mooi en goed gepigmenteerd, leuke look ook!

  Beantwoorden
 6. Jill
  26 mei 2017 at 18:22 (7 jaar ago)

  Leuke kleurtjes en ze staan je ook goed. Ik ben zelf niet echt van de oogschaduw. Ik heb het vaak halverwege de dag onder mijn ogen hangen. Een nude kleurtje kan nog wel, maar echt die felle kleurtjes, daar pas ik toch wel voor, ondanks dat ik het wel mooi vind.

  Beantwoorden
 7. Amylia
  26 mei 2017 at 18:26 (7 jaar ago)

  Mooie kleurtjes seg! Moet ik eens checken!

  Beantwoorden
 8. Sherry
  26 mei 2017 at 19:16 (7 jaar ago)

  Leuke kleurtjes. Mooie swatches. Ik heb nog nooit body shop make -up gebruikt. Ik ben nieuwsgierig geworden.

  Beantwoorden
 9. Sandra
  26 mei 2017 at 19:39 (7 jaar ago)

  Ik ben fan van The Body Shop! Helaas hebben ze mijn favoriete oogpotlood al een tijdje niet meer. Die olijfgroene kleur paste echt perfect bij mijn groene ogen.
  En wat mooi opgemaakt! Zou ook wel bij mij passen, denk ik. 🙂

  Beantwoorden
 10. EsraElif
  26 mei 2017 at 21:36 (7 jaar ago)

  Wauw, prachtige pigment! Ik houd echt van oogschaduw! Perzik kleur is echt mooi?

  Beantwoorden
 11. Anouk
  27 mei 2017 at 12:28 (7 jaar ago)

  Ik hou echt van felle kleurtjes. Het eindresultaat is ook echt mooi. Jammer dat ze minder goed pigmenteren dan je verwachtte

  Beantwoorden
 12. Bianca
  28 mei 2017 at 11:53 (7 jaar ago)

  Hm 10 euro is wel wat duur maar op zich vind ik het wel leuke kleurtjes ?

  Beantwoorden
 13. Hillybilly
  28 mei 2017 at 14:12 (7 jaar ago)

  Prachtige look! Helemaal zomers. Ik pak niet zo snel felle kleuren, maar het kan prima eigenlijk.

  Beantwoorden
 14. Lonneke
  28 mei 2017 at 15:46 (7 jaar ago)

  Mooie frisse kleuren zijn het. Ik ben qua make-up niet bekend bij TBS. Vind je ooglook mooi door de zachte kleuren combinatie.

  Beantwoorden
 15. kim
  29 mei 2017 at 15:11 (7 jaar ago)

  Erg mooie ooglook! Volgens mij val ik in herhaling (instagram) haha! Echt van die heerlijke zomerse kleurtjes!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.