Het is even tijd voor een update hoe het met mij en de blog gaat. Afgelopen tijd is het hier een beetje stil geweest om verschillende redenen. Het is voor iedereen natuurlijk gewoon een gekke en lastige periode op dit moment. Bepaalde dingen gaan nu ineens beter andere dingen gaan ineens gewoon kut. En dat is allemaal oké.

Hoe gaat het met mij?

Iedereen is altijd blij als het weer echt lente wordt. Ik daarentegen ben altijd wat minder blij. Naast dat voor mij het hooikoortsseizoen begint is de zon op het moment ook nog is heel sterk en heb ik na 10 minuten buiten te zijn al overal jeuk. Ik probeer dus heel erg om hierin mijn draai te vinden op dit moment. Ik zou namelijk toch de deur uit moeten voor mijn werk, boodschappen en de hond.

Maar ondanks dat alles gaat het eigenlijk super goed met me. Ik heb vrij veel energie. Omdat ik nu minder fiets ben ik ook begonnen met thuis sporten wat tot mijn verbazing erg goed gaat. Ik hoor overal om me heen dat mensen gaan zitten snacken uit verveling, totdat punt ben ik ook nog niet gekomen. En gelukkig maar, meer kilo’s op mijn lijf heb ik echt niet nodig, haha.

Komende week ga ik druk aan de gang om te kijken hoe ik nu het beste mijn tijd kan plannen rondom werk, Bentley zijn schoolwerk, mijn huishouden en de blog. Ik heb gewoon wat langer nodig om mijn draai te vinden denk ik.

Beautiful Disaster

Als je hier vaker komt heb je gemerkt dat er nog minder blogs online komen als normaal. Ik heb zoveel ideeën en reviews in concept staan dus dat was het probleem niet. Door rare werktijden en het helpen met het schoolwerk kon ik vaak daarna de zin niet vinden om te gaan zitten om dingen uit te typen of na te lezen. Ik ben ook van mening dat wanneer ik met tegenzin iets ga doen je het merkt in mijn verhaal. Dus de keuze om niet te uploaden was vrij makkelijk

Waarom nu wel weer blogs dan? Heel simpel ik heb zin om te schrijven. Ik begin mijn draai in deze chaos een beetje te vinden. Ik ga niet beloven dat er weer elke dag een blog online komt maar wel meer als de laatste tijd.

Ook leuk is dat er een gastblogger bij komt op de blog. Ik ga hier niet zoveel over vertellen, ze stelt zichzelf zo snel mogelijk voor!

Hoe kom jij deze gekke tijd door?

Follow
 

2 Comments on Life & blog update

  1. Rachel Kromdijk
    14 april 2020 at 14:13 (4 jaar ago)

    Wat goed dat je je draai hebt gevonden in deze crisis..en van je afschrijven werkt altijd goed!

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.