Afgelopen maand was denk ik voor iedereen een vreemde maand. Ik heb dan ook niet zo heel veel nieuwe dingen getest en er zijn ook een stuk minder blogs online gekomen. Toch heb ik wel wat favorieten gevonden. Maar niet elke favoriet is een product. Al benieuwd wat ik heb gekozen?

Finaste*

Ik ontving van Finaste drie paar oorbellen. En ze zijn alle drie echt prachtig maar ik draag deze bijna elke dag. Ik vind ze gewoon zo gaaf. Ze zijn klein maar toch wel een beetje bijzonder en anders als al mijn andere oorbellen.

Lees de review hier.

Spring Look

Een van mijn favorieten deze maand is deze look. Deze heb ik gemaakt voor een samenwerking met een aantal andere prachtige dames. Zoals je al kan raden was het thema lente. Ik ben super blij met hoe de kleuren zijn geworden van de oogschaduw en de gedroogde bloemetjes maken het af.

Tattoo Brow

Een product waar ik echt van dacht dat ik het zou haten heeft mij totaal verrast. De tattoo brow van max&more is een product waar ik echt even aan moest wennen en dus een aantal weken al geprobeerd had voor ik een filmpje besloot te maken met hoe ik het gebruik. Maar als het eenmaal goed erop zit en je laat het intrekken zit het ook gewoon echt heel mooi wanneer je het laag je verwijderd.

Lees de review hier.

Ice Day & Night White Gold Elixer*

Een merk waarvan ik de serums al heel lang wilde proberen is By Kelsha. En toen ik de Jouwbox van deze keer ontving zat die er gewoon in! Dit serum is echt zo fijn. Mijn huis is na opbrengen zo super zacht en gehydrateerd dat ik het gevoel heb dat mijn make-up ook een stuk mooier zit!

Kijk hier wat er nog meer in de Jouwbox zat.

Stay Home Collab

En in het kader van blijf allemaal thuis en blijf veilig heb ik nog een samenwerking gehad deze maand. Deze samenwerking is gemaakt met allemaal prachtige mensen die social accounts en/of blogs hebben die rondom beauty draaien. Daarom hebben we voor een boodschap gekozen die naast blijf thuis en help elkaar ook om beauty draait.

Wat is jouw favoriet van maart?

Follow
Deze blog bevat producten die ik heb gekregen dit veranderd mijn mening niet! Je herkent ze aan het * Lees er meer over in mijn disclaimer.

3 Comments on 5 Favorieten van maart | Finaste, By Kelsha & meer

 1. Tamara
  1 april 2020 at 07:22 (4 jaar ago)

  Wat super leuk dat onze collab er bij staat

  Beantwoorden
 2. Daisy
  11 april 2020 at 19:32 (4 jaar ago)

  Wat een leuke faves vorige maand?
  De Stay home collab was echt heel leuk om te doen?

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.