shower cream
Ik hou van douchen, helaas houdt mijn huid er wat minder van. Om er voor te zorgen dat ik en mijn huid genieten van het douchen heb ik een goede verzorgende en hydraterende douchegel nodig. Daarom testte ik de Shower Cream Silk van Etos. Benieuwd wat ik ervan vind?

shower cream
Ik moet heel eerlijk zijn en de eerste reden dat ik deze shower cream kocht was de kleur. Zie je hoe mooi die in mijn muur blend, haha. Ik vind de producten van etos een mooie simpele maar strakke uitstraling hebben. Ook erg leuk is dat ze allemaal een andere kleur hebben.

shower cream
De flacon is makkelijk te openen en door een beetje in de flacon te knijpen komt het product er makkelijk uit.

In de winkel heb ik niet geroken aan de shower cream maar hij ruikt echt super lekker! Hij ruikt lekker zoet maar toch ook wat warm. Een beetje naar een wat meer bloemige Nivea.

shower cream
De structuur van de shower cream is meer vloeibaar als ik had verwacht. De melkachtige kleur is het enige wat me een beetje van crème weg heeft.

ingrediënten

shower cream
Pas na het douchen ging ik de ingrediënten controleren. Het eerste wat mij opviel was dat er erg hoog in de lijst SLS en parfum zit. Beide ingrediënten die uitdrogend zijn. Er zijn wel wat ingrediënten te vinden die weer wat hydrateren zoals glycerine.

Mijn mening

De shower cream is niet slecht maar niks voor mij. De geur is perfect maar door de hoeveelheid uitdrogende ingrediënten bovenin de lijst doen de hydraterende ingrediënten voor mij vrij weinig. Het is nu niet zo dat ik een droge en trekkerige huid krijg zoals bij sommige doucheproducten maar ik moet me wel echt insmeren met een bodylotion na gebruik.

Wil je de shower cream toch zelf proberen. Ga dan even naar de etos bij jou in de buurt en voor €1.79 kan jij hem meenemen.

Heb jij nog shower cream tips voor me?

Follow

Meer Etos? Ik schreef eerder een review over mijn favoriete contour powder!

1 Comment on Shower Cream Silk | Etos

  1. Daisy
    28 maart 2018 at 22:02 (6 jaar ago)

    Ik twijfelde laatst ook al of ik deze mee nam.. toch niet gedaan maar wellicht krijgt deze nog een kans?
    Vind deze lijn zelf erg fijn van het etos eigen merk?

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.