Eind augustus kondigde Max&More al aan dat er een lipstick vault aankwam. Die stond natuurlijk gelijk op mijn lijstje! Dus toen ik vorige week de Action in liep en de Vault zag liggen moest die mee naar huis. Ik had nog nooit een lipstick geprobeerd van Max&More dus was super benieuwd hoe ze gingen bevallen. Tijd voor een review!

Lipstick Vault

De Lipstick Vault is een doos met twaalf lipsticks. Zes long lasting lipsticks en zes matte. Nu kan ik je nu al vertellen dat niet elke kleur me mooi zal staan maar we gaan het gewoon proberen!

Long Lasting Lipstick

De eerst zes lipsticks in de doos zijn de long lasting lipsticks. Boterzachte formule met veel pigment en een beetje glans. Van deze lipsticks was ik vooral heel benieuwd naar Peach Passion, want oranje. En Truffle lijkt me een hele mooie herfstkleur.

Van links naar rechts zie je hier; Hot Kiss, Peach Passion, Sweet Punch, Rodeo Rose, Truffle en Créme Brulee. Ondanks ik een lichte huid heb denk ik dat Rodeo Rose en Créme Brulee wat te licht voor mij zullen zijn.

Swatches

Naast swatches op mijn lippen heb ik vandaag ook arm swatches. Dit vooral omdat ik geen close ups heb van de lip swatches. Ik wilde namelijk ook goed laten zien wat een lipstick kan doen voor je hele gezicht en dan is het belangrijk om het hele plaatje te kunnen zien.

Qua pigmentatie zijn de lipsticks perfect, zelfs de lichte kleuren dekken mooi. Wel merkte ik dat Sweet Punch (de fel roze) wat stroever is met swatchen dan de andere kleuren.

Matte Lipsticks


Matte lipsticks zijn meestal mijn favoriete formule als het op lipsticks aankomt. Ik vind het fijn als mijn lippen niet zo heel erg glimmen want als ze glimmen lijken ze nog groter. Van deze vind ik zo op het eerste gezicht de donkerdere roze genaamd Desert Kiss het mooiste.

Van links naar rechts zie je hier; Scarlett Red, Desert Kiss, Indigo Plum, Toasted Taupe, Rusty Rose en Naked Nude. Ook hier geldt weer dat ik denk ik de lichtste kleuren te licht vind voor mijn huidskleur en ondertoon.

Swatches


Grappig hier vind ik vooral dat de lipsticks in de huls echt super matte lijken maar zo op mijn arm lijkt er wel een glans in te zitten. Ik ben heel benieuwd hoe dit op de lippen is. Ook hier is de pigmentatie weer gewoon goed. Wel merk ik dat Indigo Plum en Toasted Taupe minder dekkend zijn als de andere kleuren.

Looks


Zoals verwacht vind ik de lichtere kleuren niet heel mooi bij me staan, op Rusty Rose na. Rusty Rose is op mijn lippen donkerder als ik had verwacht. Ondanks ik niet heel graag rood draag vind ik beide roodtinten wel heel mooi en ik ga proberen vaker rood in mijn looks te verwerken!

Mijn favorieten zijn toch echt Truffle en Desert Kiss. De kleuren die ik echt het minst mooi vind bij mezelf zijn Rodeo Rose en Toasted Taupe. Rodeo Rose is gewoon echt een te lichte kleur roze voor mij en Toasted Taupe heeft een te grijze ondertoon die ik gewoon niet heel mooi vind.

Over het algemeen is het aanbrengen van de lipsticks makkelijk. Alleen Sweet Punch is wat stroef en Indigo Plum heeft wat meer hulp nodig. Toasted Taupe blijft op een of andere manier redelijk vlekkerig op de lippen en wil niet volledig dekken. Alle lipsticks zijn aangebracht zonder lipliner.

Mijn Mening

De Lipstick Vault kost 5.95€ dat komt neer op ongeveer 0.50€ per lipstick. Met dat in mijn achterhoofd ben ik zwaar onder de indruk van de pigmentatie en hoe soepel je ze kan aanbrengen op de lippen. Ik heb duurdere lipsticks die minder fijn zijn. En ja ik vind niet elke kleur mooi maar dat hoeft ook niet, misschien is dat juist wel de kleur die jij wel mooi vind!

Qua draagtijd is het niet super lang. Na een maaltijd of drinken moet je sowieso wel bij werken maar ook dit is bij bijna elke lipstick zo. De wat donkerdere en wat fellere kleuren stainen wel licht op de huid dus dat is wel iets om mee op te passen.

Welke kleur vind jij het mooiste?

Follow

6 Comments on Lipstick Vault | Max&More

 1. Michelle
  8 oktober 2019 at 08:09 (5 jaar ago)

  Desert Kiss vind ik echt mooi bij je! Truffle is inderdaad ook mooi

  Beantwoorden
 2. Tessa
  8 oktober 2019 at 08:15 (5 jaar ago)

  mooie en gevarieerder lipstick set. wat een koopje ook!

  Beantwoorden
 3. Kimberley
  8 oktober 2019 at 08:45 (5 jaar ago)

  Wat een fijne en duidelijke review!

  Beantwoorden
 4. Rache
  8 oktober 2019 at 14:57 (5 jaar ago)

  Wat tof dat je ze zo naast elkaar hebt geswatched, ideaal!

  Beantwoorden
 5. Amina
  10 oktober 2019 at 16:44 (5 jaar ago)

  Mooie review! Ik heb zelf hot kiss een keer gekocht met bijpassend lippotlood na een review gezien te hebben van Vera Camilla. Ik ben echt gek op die kleur! Zo mooi gepigmenteerd ♥️

  Beantwoorden
  • Amina
   10 oktober 2019 at 16:58 (5 jaar ago)

   Oops, ik bedoel de kleur Classic Red 🙂

   Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.