Het is al even geleden dat ik een winactie heb gehouden. Maar een tijdje terug behaalde ik op Instagram 2.1K volgers, tijd voor een klein feestje. De winactie zal voornamelijk via Instagram lopen. Toch wil ik in de blog van vandaag laten zien wat je kan winnen. Doe jij ook mee?

Maskers

Huidverzorging is een lastig iets om weg te geven. Maar omdat ik echt heel veel van huidverzorging hou heb ik gekozen voor twee maskers. Want we verdienen het allemaal om even tot rust te komen en om onze huid te verwennen.

Panda Masker

Volgens mij moet dit masker vooral verfrissend zijn. Maar als ik eerlijk ben heb ik hem gewoon uitgekozen omdat ik hem heel schattig vond!

Kuiken masker

Dit masker zit als het goed is niet een afdruk op van een kuiken. Maar dit is een masker met eiwitten, die zorgen er voor dat je huid weer gaat stralen.

Palettes

Oogschaduw is mijn favoriete make-up product. Je kan hier zoveel mee. Wist jij dat ik vaak ook oogschaduws gebruik als highlighter of voor mijn wenkbrauwen?! Daarom geef ik twee palettes weg van Makeup Revolution.

Iconic Fever

Dit is één van mijn favoriete palettes. De kleuren in dit palette zijn perfect. Mooie neutrale kleuren en die oranje kleur is zo mooi. Daarnaast zijn de matte en de shimmers echt super mooi gepigmenteerd. Van dit palette heb ik ook al een review op mijn blog staan.

Iconic Vitality

Dit palette had ik zelf nog niet, hier komt dus nog een review van online! Maar de kleuren spraken mij direct aan. Daarnaast voelde de kleuren voor mij heel erg herfstig aan dus perfect voor nu dus.

Lipsticks

Deze week komt er een review online van de lipsticks van Max&More. Ik was heel erg verbaasd over de pigmentatie en hoe fijn ze aanvoelen op de lippen. Dus geef ik er ook hier twee van weg!

Rusty Rose

Dit is een matte nude kleur die (bijna) iedereen goed zal staan. Ik vind het vooral mooi dat die een roze ondertoon heeft.

Scarlett Red

En iedereen moet een goede rode tint in zijn collectie hebben toch? Deze lipstick is ook weer matte, deze formule vind ik het fijnste.

Wat moet je doen om kans te maken?

De winactie staat nu op mijn instagram, ga naar Beautifuldisasternl en doe mee! Onder de foto van de winactie zal ik ook alle informatie plaatsen hoe je kans kan maken.

De winactie zal lopen tot 21 oktober, ik zal dan de winnaar persoonlijk een berichtje sturen op instagram. Ik zal de winnaar ook alleen publiek bekend maken als deze daar toestemming voor geeft in verband met privacy.

Ga jij mee doen met mijn winactie?

Follow

Alle producten in deze winactie heb ik zelf gekocht.

2 Comments on Instagram Winactie

 1. Tessa
  8 oktober 2019 at 08:17 (5 jaar ago)

  wat lief van je! de verpakking van de maskers is echt schattig

  Beantwoorden
 2. Tamara Bouchard
  9 oktober 2019 at 20:13 (5 jaar ago)

  Ik doe mee met deze prachtige win actie. Heb het ook gedeeld op mijn instagram.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.