flirty
Een beetje tot mijn verbazing heb ik nergens op de blog een review staan over nepwimpers. Vandaag gaat hier verandering in komen. Ik ontving van Anvy.nl een setje nepwimpers inde stijl Flirty van het merk Kiss. Het heb ze nu een paar keer opgehad en het is tijd voor mijn mening.

Ik en nepwimpers

Nepwimpers is zo een ding waar ik een beetje een haat-liefde verhouding mee heb. Ik vind ze prachtig zolang het een beetje natuurlijk lijkt te zijn maar vind het vaak ontzettend rot om ze op te plakken. Ik heb in de loop van de jaren wel trucjes ontdekt die voor mij werken, dus als jullie daar een losse blog over willen lezen hoor ik het graag.

Flirty

Ik mocht van Anvy.nl zelf uitzoeken wat ik wilde proberen ik koos voor de wimpers in de style Flirty. Een prachtige natuurlijke nepwimper die toch wel vol oogt. De wimpers hebben een wat dikkere lashband om te plakken, in mijn ogen maakt dit het net wat lastiger omdat deze wat moeilijker mee buigen met het plakken. Beste tip die ik dan ook kan geven wiebel en buig ze voorzichtig even alle kanten op voor je ze gaat opplakken.

Ik hoef zelden mijn wimpers bij te knippen, maar voor het plakken pas ik ze wel eerst altijd even. Want geloof me een wimper die in je oog prikt omdat hij te lang is, is het vervelendste gevoel ooit. In deze wimper set zit ook een kleine tube lijm. Ik gebruik deze alleen nooit om ze op te plakken mijn voorkeur gaat uit naar mijn eigen lijm. Wel vind ik deze kleine tubetjes handig om in een tas te gooien om mee te nemen voor als de wimper onderweg een beetje los laat.

Op het oog

flirtyOndanks mijn voorkeur uitgaat naar een dunnere lashband plakte ik de wimpers vrij soepel op mijn ogen. En ze zitten ook heel comfortabel gedurende dag. Alle wimpers uit de Looks So Natural lijn zijn ontwikkelt met een tapered end technologie waardoor de haren een taps toelopend uiteinde hebben. Zo krijg je mooie een mooie volle maar natuurlijke look.

Mijn Mening

flirtyIk hou van nepwimpers vooral voor een foto. In de afgelopen jaren heb ik ook goed gemerkt aan mezelf waar mijn voorkeuren liggen en vooral dat mooie nepwimpers echt niet heel duur hoeven zijn.

De Flirty lashes kosten 7.99€ en ik vind ze super mooi. Ook fijn dat ze gewoon comfortabel zitten wat echt niet bij elke nepwimper zo is. En ze zijn vrij makkelijk op te plakken. Echt een aanrader dus.

Wat vind jij van nepwimpers?

Follow

Deze blog bevat producten die ik heb gekregen dit veranderd mijn mening niet! Lees er meer over in mijn disclaimer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.