Op Beautiful Disaster kan er op meerdere manieren reclame gemaakt worden voor een bedrijf of product. Op deze pagina ga ik wat meer vertellen over de manieren hoe er reclame gemaakt word en hoe ik dit aangeef in mijn artikelen.

Gesponsord Artikel

Een bedrijf kan bij mij een artikel inkopen. Dit wordt dan ook een gesponsord artikel genoemd. Dit betekend dat een bedrijf mij inhuurt om een tekst te schrijven en die op Beautiful Disaster te publiceren. Ondanks ik er voor betaald krijg ben ik altijd eerlijk in mijn gesponsorde artikelen en doe ik dit ook alleen als het een goede match is met Beautiful Disaster.

Ontvangen Producten

Soms ontvang ik van een bedrijf een product om te testen. Bedrijven mogen mij dit vrijblijvend toesturen zonder dat er een garantie is op een artikel. Als ik een product dan getest heb schrijf ik hier vaak wel een artikel over. En ook hier geld dat ik altijd eerlijk ben over wat mijn mening is over een product. Ik vind de eerlijkheid heel belangrijk want ik wil jullie natuurlijk behoeden van miskopen!

Banners

In de side bar rechts staat altijd een reclame van The Body Shop en soms nog andere bedrijven. Deze banners krijg ik via een bedrijf dat banners aanlevert. Als jij op de banner klikt en bij de desbetreffende webshop iets koopt krijg ik hier een klein percentage van. het maakt voor jouw aankoop qua prijs geen verschil, je betaalt zelf niet meer wanneer je via mijn link iets koopt. Je steunt mij en Beautiful Disaster dus eigenlijk gratis wanneer je wel via een affiliate link iets koopt.

Affiliate Links

In mijn artikelen staan soms achter bepaalde woorden affiliate links. Dit betekend dat net als bij de banners je mij steunt als je via zo een link iets koopt. Nu snap ik dat het verwarrend is wanneer ik zo een link wel gebruik en wanneer niet dus zal ik vanaf (1 januari 2015) onder elk artikel een melding maken dat de links in het artikel zitten.

Hoe zie je dan dat een artikel is gesponsord, linkjes bevat of dat het een ontvangen product is? Nou om het jullie en mijzelf een beetje makkelijker te maken zal ik het altijd in of onder het artikel vermelden dat het om een van deze dingen gaat. Zo weet jij wanneer ik wel of niet iets heb gekregen enz.

 

 

5Pingbacks & Trackbacks on Reclame & Affiliate links