De loose powder van Max&more ligt al sinds het begin van december in de kast. Op een of andere manier was ik er nog niet aan toegekomen om het te gaan gebruiken. Maar het is eindelijk zo ver. Ik heb ze getest en het is tijd voor de review. Ook zo benieuwd of een loose powder van 0.99€ iets is of dat we hem beter in de schappen kunnen laten liggen?

Verpakking

Ja je leest het goed deze loose powder is maar 0.99€ echt super goedkoop. Qua verpakking is het niet heel bijzonder. Gewoon een stevig plastic potje met een aan de binnenkant zo soort zeefje zodat niet al je poeder uit het potje valt.

Loose Powder

Volgens mij zijn er totaal 3 kleuren, wat erg weinig is. Laten we eerlijk zijn we zijn nu in 2020 en zo weinig kleur keuze moet eigenlijk niet meer mogen. Nu heb ik makkelijk praten ik ben zo wit als papier. Maar make-up is voor iedereen en ik vind dat alle producten ook voor iedereen toegankelijk moeten zijn.


Ik had veel moeite met kiezen welke kleur ik moest hebben. Ik nam daarom twee kleuren mee. 167 Soft Ivory en 168 Natural Honey.

De ondertoon van mijn huidskleur is vrij neutraal. De lichtste kleur had een meer roze ondertoon en de kleur die daarna kwam was meer geel. Maar leek ook gelijk een stukje donkerder/warmer in het potje zoals je kan zien.

Swatches

Zoals je kan zien zijn de kleuren beide vrij licht. En lijkt de kleur Natural Honey op mijn hand meer mijn kleur als Soft Ivory. Ook zou de poeder matte moeten zijn maar als swatch op mijn hand lijken ze meer een satin finish te hebben.

Look

Nadat ik een tijdje met de poeders had gespeeld kwam ik er achter dat de Natural Honey nu in de winter voor mij echt wel iets te donker is. Het ziet er ook raar uit op mijn huid op dit moment, om mezelf niet totaal voor lul te zetten komt hier ook nu geen foto van online. Ik bewaar deze tot de zomer wanneer ik een donkerdere poeder nodig heb omdat ik dan een beetje ben verkleurd.

Tot mijn verbazing is Soft Ivory op mijn huid echt heel mooi en bijna precies mijn kleur. Ik draag als basis altijd alleen een concealer waar nodig en dan een poeder eroverheen. Ook dat heb ik hier dus gedaan. Ik vind de basis dus nog steeds niet echt heel matte voor een matte poeder.

Mijn mening

Ik ben oprecht verbaasd hoe fijn ik deze poeder vind. Soft Ivory is voor nu gewoon een erg goede kleur voor mij en dat voor 0.99€. Mocht in de kleuren die er zijn jouw kleur zitten raad ik het wel echt aan om het te proberen.

Ik vind het wel echt een ding dat er maar drie kleuren zijn. Het eerste ingrediënt is talk, sommige mensen zijn hier gevoelig voor. Ik raad dan ook af om dit product te gaan gebruiken.

Heb jij de loose powder van Max&more al geprobeerd?

Follow

2 Comments on Loose Powder Matt | Max&More

  1. Rachel Kromdijk
    13 februari 2020 at 08:57 (4 jaar ago)

    Ik heb een losse poeder/foundation variant maar die is op dit moment nog net iets te bruin. Deze zien er goed uit!

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.