Goedkoop make-up kopen is denk ik mijn favoriete hobby. Zo kocht ik laatst ook deze twee highlighters van MUA voor super weinig. Ik kan me namelijk herinneren dat ik ergens nog highlighter heb van MUA die ik erg fijn vond. Vandaag gaan we zien of mijn geheugen nog een beetje werkt. Zijn deze highlighters echt heel fijn of had ik ze beter kunnen laten liggen?

Voor ongeveer 1€ (kan iets meer of minder zijn, ben de bon kwijt.) nam ik deze twee op het oog prachtig uitziende highlighters mee. Qua verpakking is het niet echt heel bijzonder. Mooi strak wit met een doorzichtige deksel zodat je goed kan zien wat je pakt zonder te hoeven lezen.

De kleuren die ik meenam zijn Pearlescent Sheen en Iridescent Gold. Op het eerste oog lijkt Pearlescent Sheen me wat te licht en te blauw qua ondertoon en de gouden misschien iets te warm. Maar ik heb me vaker voor de gek laten houden door af te gaan van een kleur in de pan.

Swatches


Links zie je Iridescent Gold met eerst een swatch met mijn vinger en dan met een kwast. Daarnaast is dan natuurlijk Pearlescent Sheen met ook eerst een swatch met de vinger en dan met een kwast.

Ook hier vind ik de ondertoon van Iridescent Gold erg warm en van Pearlescent Sheen erg blauw maar in een look kan dit nog heel anders ogen. Wel zijn ze beiden echt prachtig en boterzacht. Ze blenden zo op mijn arm erg makkelijk uit.

Look

Laten we beginnen met Iridescent Gold. Zoals je kan zien is die op mijn huid niet te warm. Natuurlijk wil ik de glow niet noemen want hij is aanwezig maar met een lichte hand is dit echt een hele goede kleur voor elke dag.


Pearlescent Sheen is een ander verhaal. Deze is erg aanwezig en wil graag alle aandacht. Ik was echt bang dat die te koel zou zijn qua ondertoon maar ook hier heb ik me erg vergist. Dit is er niet een die ik elke dag zal dragen maar hij is wel echt prachtig.

Mijn mening

Ik ben erg blij dat ik deze twee zo goedkoop heb kunnen vinden. Normaal zijn ze ook niet duur namelijk 6€ maar omdat ik dus vaak uitga van de kleur in de pan vond ik het altijd wel een grote gok.

Ze zijn echt heel fijn en makkelijk aan te brengen. Waar ik bij sommige duurdere highlighters een settingsspray nodig heb om hem zichtbaar te krijgen met aanbrengen is dat hier niet nodig. Nu durf ik niks te zeggen over de verkrijgbaarheid van deze twee kleuren. Wel heb ik mijn oude highlighter en bij gezocht en qua formule is die hetzelfde. Mocht je dus in de winkel staan en ze tegen komen is mijn advies meenemen!

Ik heb mijne gekocht bij de Prijsmepper maar MUA is ook verkrijgbaar bij kruidvat!

Wat is jouw favoriete highligter?

 

Follow

5 Comments on Shimmer Highlighter | MUA

 1. Amy
  19 februari 2020 at 12:05 (4 jaar ago)

  Ik heb zelf de Pearlescent Sheen in huis gehad maar ik vond de glans op mijn zeer warme en gele huid toch net ietsje te cool. Van de kwaliteit was ik wel tevreden, die was namelijk erg goed. De gouden lijkt me alleen meer mijn ding!

  Beantwoorden
  • Lotte
   19 februari 2020 at 13:13 (4 jaar ago)

   Ooh super jammer hij is idd namelijk erg goed! Ik zou inderdaad ook voor een met een gouden ondertoon gaan ♥

   Beantwoorden
 2. Wendy
  24 februari 2020 at 13:44 (4 jaar ago)

  Ziet er inderdaad erg mooi uit. Zowel in de pan als in jouw look. Fijn dat je dit met ons gedeeld hebt.

  Liefs
  Wendy

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.