Een van de doelen die ik mezelf dit jaar heb gegeven is uit mijn comfort zone stappen. Januari was daarin niet mijn maand. Maar de afgelopen tijd heb ik een aantal dingen gedaan die voor mij echt super spannend waren. Vandaag wil ik het vooral hebben over de dingen die ik nu heb gedaan en hoe ik daarmee toch uit mijn comfort zone ben gestapt.

Voor we verder gaan schrijf ik dit artikel niet om wat veren in mijn eigen kont te duwen. Maar vooral omdat ik merk dat ik sommige dingen echt heel eng vind. En ik ook snap dat meerdere mensen dit echt zullen hebben. Door te laten zien wat ik eng vind maar toch heb gedaan hoop ik jullie te inspireren om ook uit je comfort zone te stappen.

Fashion

Als het om fashion gaat is dat denk ik voor de meeste mensen niet iets waar ze aan denken als ze aan mij denken. Maar toch is het een van mijn oudste passies. Toen ik nog klein was, was ik dat meisje die droomde om fashion designer te worden in plaats van juf. Ik ben dan ook heel blij dat ik van Femme Luxe de kans krijg om hier iets mee te doen. Ik zal nooit een fashion blogger worden maar op deze manier kan ik toch een beetje deze passie kwijt en met jullie delen.

Nu heb ik niet een maatje 36. En mensen zijn vaak gewoon gemeen. Dus fashion foto’s maken en uploaden is wat mij eigenlijk altijd heeft tegengehouden om hier iets mee te doen. Ik ben blij met mijn vrienden die mij hebben gepushed om het gewoon te doen want ik krijg echt heel veel lieve berichtjes van dames die blij zijn dat iemand met een voor hen meer realistisch lichaamsbeeld kleding laat zien.

Video

Dit is iets van echt heel recent. Ondanks het lijkt alsof ik graag foto’s van mezelf neem is dat echt iets wat ik haat. Ik ben denk ik ook degene die het meeste kritiek heeft op mijn eigen foto’s! Video is daarom ook iets wat ik echt lang heb uitgesteld. Vorige weekend heb ik mijn eerste echte video story opgenomen met de producten die ik die dag had gebruikt voor een look. Daar kreeg ik dan ook de vraag op of ik gewoon is een look wilde filmen. Dus ben ik een statief gaan halen om een poging tot een filmpje op te nemen.

Gister is dus ook mijn eerste IGTV video online gekomen. Echt super eng om online te zetten maar ik heb het toch gedaan. En gezien hoe de reacties zijn van iedereen is mijn angst misschien wel echt ongegrond.

Zou jij graag iets willen doen maar je vind het eng om uit je comfort zone te stappen? Praat met goede vrienden of familie, meestal hebben die nog wel goede tips voor je maar belangrijkste is steun. Je hoeft niet alleen uit je comfort zone te stappen!

Op Instagram stelde ik de vraag ook al maar ik wil van jullie graag weten wat jij graag in een video zou willen zien. Laat het me weten in de comments!

Follow

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.