Makeup Remover GloveIk hou van makkelijk, en wat is nu makkelijker dan je make-up verwijderen met alleen een doekje en water? Ik heb al meerdere van dit soort doekjes en washandjes geprobeerd en ik ben nog niet teleurgesteld. Dus toen ik deze Makeup Remover Glove van Yves Rocher zag liggen in de winkel moest die natuurlijk mee naar huis. Zou deze me ook zo goed bevallen als de andere merken die ik heb geprobeerd?

De Makeup Remover Glove

De verpakking is niet heel bijzonder, een doosje met daarop bijna alle belangrijke informatie. Enige wat ik mis op de verpakking is waar de Makeup Remover Glove van is gemaakt. Het staat wel op het label in de washand maar daarvoor moet die uit het doosje wat onnodig is.


De washand is redelijk klein +/- 10 bij 13 cm. Maar goed de AfterSpa was ook erg klein en die gebruik ik ook nog wekelijks! Dus in dit geval maakt de grote niet heel erg uit zolang het maar werkt.

De Makeup Remover Glove is gemaakt van 100% polyester. De washand is ook echt super zacht. En ik heb hem nu denk ik een maandje in gebruikt en bij blijft ook super zacht, in tegenstelling met die van de Action die wordt toch redelijk snel minder zacht. Of de Ecoco die is ook niet superzacht maar die is sowieso al minder zacht en meer exfoliërend.

De werking

Voor de test heb ik weer wat swatches op mijn arm gemaakt. Een liquid highlighter, wat oogschaduws, een hardnekkig oogpotlood en een long lasting lipstick. Dit zijn ook dingen die ik veel op mijn gezicht draag dus dat deze producten goed van mijn arm afgaan is voor mij het belangrijkste want dan kan ik ook gewoon mijn dagelijkse make-up makkelijk verwijderen.

Makeup Remover GloveZoals je kan zien is alleen het oogpotlood niet helemaal van mijn arm af. Voor mij is dit niet echt een probleem. De meeste doekjes die je make-up alleen met water zou moeten verwijderen heeft problemen met mijn oogpotloden. Ik gebruik hier meestal dan ook al een remover op voor ik het doekje pak. Zo kan ik met het doekje de remover en de rest van mijn make-up wel makkelijk verwijderen.

Mijn Mening

Makeup Remover Glove
Is dit mijn favoriet? Nee. Ik ben hier heel eerlijk in. Maar dat is echt omdat ik de Makeup Eraser gewoon het allerfijnste vind. Die is lekker groot, blijft lekker zacht en doet net iets beter zijn werk. Zal ik hem daarom ook niet meer gebruiken? Ook hierop is mijn antwoord nee. Natuurlijk blijf ik hem wel gebruiken. Hij doet zijn werk goed genoeg, ik moet alleen wat harder mijn best doen. Daarnaast is die klein en compact en dus ook makkelijk mee te nemen zonder dat die veel ruimte inneemt.

Zelf de Makeup Remover Glove proberen? Ga dan even langs een Yves Rocher winkel bij jou in de buurt of je besteld hem online.

Hoe verwijder jij het liefste jouw make-up?

Follow

5 Comments on Makeup Remover Glove | Yves Rocher

 1. Lodi
  18 februari 2019 at 10:13 (5 jaar ago)

  Op zich lijkt het me best makkelijk, zeker voor als je eens een weekendje weg bent en niet al je watjes en lotion mee wilt nemen. Ik snap wel dat je hem minder zal gebruiken dan de geen die wel alle make-up er in een keer af haalt.

  Beantwoorden
 2. Tessa
  18 februari 2019 at 14:47 (5 jaar ago)

  Wat een handig manier om je make up te verwijderen. Ik zal eens kijken als ik in de stad ben

  Beantwoorden
 3. Wanda
  18 februari 2019 at 17:30 (5 jaar ago)

  Normaal gebruik ik altijd watjes en lotion, maar dat neemt vaak wel de nodige ruimte in in mijn toilettas. Toch zie ik dit nog niet direct zo zitten, het lijkt me namelijk vrij klein en daardoor niet echt handig in gebruik.

  Beantwoorden
 4. Custodia Chineva
  19 februari 2019 at 06:40 (5 jaar ago)

  Wat handige zeg, en het maakt goed schoon, ik zal ernaar kijken thanks

  Beantwoorden
 5. An
  19 februari 2019 at 07:57 (5 jaar ago)

  Ben niet zo’n Yves Rocherfan maar deze lijken me wel handig

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.