AfterSpa
Wie hier al langer komt, kent mijn liefde voor de Makeup Eraser en alles wat er op lijkt. Toen ik 2 weken terug de Etos in liep en de AfterSpa Magic make-up remover zag hangen maakte mijn hart een sprongetje. Ik hou van dit soort doekjes. Hoe fijn en makkelijk is het om je make-up te verwijderen met alleen zo een doekje en water. Maar nu komt de grote vraag! Is die net zo fijn als de andere doekjes die ik heb geprobeerd.

Magic make-up remover

AfterSpa
De Magic make-up remover komt in een plastic zakje waar je het doekje al goed in kan zien zitten. Op de voorkant staat er van alles in verschillende talen, wat ik een erg leuk detail vind. Wel was het zakje wat lastig te openen. Moet er wel bij zeggen dat ik gewoon te lui was om een schaar te gaan pakken.


De Magic make-up remover is een doekje gemaakt van een polyester blend en zou zelfs de meest hardnekkige make-up moeten verwijderen. Net als de Makeup Eraser heeft de Magic make-up remover twee kanten met twee verschillende texturen. De voorkant is om je make-up mee af te halen en bij de Makeup Eraser is de achterkant licht exfoliërend. Ik kan hierover bij de Magic make-up remover niet vinden. Wel is de structuur van de stof redelijk gelijk aan die van de Makeup Eraser dus ik ga er wel een klein beetje van uit dat bij de Magic make-up remover de achterkant ook licht exfoliërend is. Het doekje is echt extreem zacht, maar ik moet zeggen dat ik hem wel erg klein vind. Ik denk dat die qua grootte de helft zo groot is als de Makeup Eraser en de Make-up Remover van de action.

Hoe gebruik je de Magic make-up remover?

Het gebruiken van de Magic make-up remover is eigenlijk heel makkelijk. Voor het eerste gebruik eerst even wassen in de wasmachine, anders heb je allemaal roze pluisje aan je gezicht hangen! Gewassen? Tijd om onze make-up te verwijderen.

♥ Maak de AfterSpa Magic make-up remover nat met handwarm water. (knijp hem voor gebruik wel een beetje uit, we willen geen zwembad toch?)
♥ Haal in neerwaartse bewegingen het doekje over je gezicht. Hoeveel druk je nodig hebt, ligt een beetje aan hoeveel make-up je op hebt en wat je zelf fijn vind.
♥ Herhaal waar nodig. En dat is eigenlijk alles!

Maar gaat alles dan wel van de huid af?

AfterSpa
(de vlek op de rechter foto aan de linkerkant van mijn arm is een blauwe plek! Door belichting bij de linker foto zie je hem daar niet)

Ja en nee. Hierboven heb ik een foto met swatches. Dit zijn allemaal redelijk hardnekkige producten. De oogschaduws komen uit het Electric palette van Urban Decay, deze krijg ik altijd met wat moeite van mijn ogen. De rode lipstick is er een van illamasqua, deze verwijder ik normaal met olie. De eyeliner is de they’re real eyeliner van Benefit, ook deze verwijder ik met olie omdat er geen andere manier is deze te verwijderen van mijn ogen. En de laatste swatch is een liquid highlighter deze is niet heel hardnekkig om te verwijderen maar hij wilde ook meespelen.

Op de rechter foto zie je dat alles weg is op wat stukjes van de eyeliner na. Ik ben tevreden over hoe die werkt, ik had namelijk niet verwacht dat de eyeliner van mijn arm zou gaan.

Mijn ervaring

Ik heb de afgelopen twee weken al een aantal keer mijn make-up verwijderd met de Magic make-up remover. Hij doet zijn werk goed. Enige wat ik echt een groot minpuntje vind is het formaat van het doekje. Ik kan mijn Makeup Eraser voor ik hem in de was doe twee keer gebruiken. Tenminste als ik mijn dagelijkse make-up look op heb en niet mijn instagram looks. De Magic make-up remover kan ik ten alle tijden maar één avond gebruiken en dan moet die in de was. Nu draai ik niet elke dag een was dus als ik mijn andere doekjes niet zou hebben zou ik er sowieso nog één moeten kopen.

En dat is op zich geen probleem maar voor het geld wat ik kwijt ben voor twee AfterSpa Magic make-up removers kan ik net zo goed een Makeup Eraser kopen.

Aanrader of niet?

Ja en nee. Draag jij niet super veel make-up en heb je geen problemen met het formaat van dit doekje. Dan is het zeker een aanrader. Draag je meer make-up dan gemiddeld en heb je geen zin om elke dag een was te draaien dan kan je hem beter laten liggen.

De AfterSpa Magic make-up remover kost €8.95 en is te koop bij de Etos en AH online.

Wil je toch liever een ander doekje proberen. Lees hier mijn review over de Makeup Eraser, Make-up Remover van de action en de Ecoco. (voor de review kan je klikken op de gekleurde woorden ♥)

Follow

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.