Never Without
Een stralende huid in maar vijf stappen. Dat kan met het All-in-one Never Without palette van Pupa Milano. Dit is een van mijn favorieten merken en je snapt hoe blij ik was toen dit pareltje bij mijn huis werd gebracht. Ik ben volgens mij ook nog nooit zo snel geweest met een review! Laten we samen gaan kijken hoe dit palette onze een stralende huid geeft.

De verpakking

Never WithoutAls het om mooie verpakkingen gaat moet je echt bij Pupa zijn. Dit palette is ook weer zo mooi qua verpakking. De buitenkant heeft twee roze tinten waarvan één matte is en de andere glossy.

Het palette is vrij zwaar en super stevig. Ook super fijn is dat er een grote spiegel in zit. Dit maakt het voor mij een super fijn palette om mee te nemen onderweg.

Het palette & swatches

Never WithoutDe drie grote zijn een contouring bronzer, blush en een fixing powder. De twee kleine zijn een crème concealer en de highlighter. Never Without komt in drie verschillende kleuren voor verschillende ondertonen. Ik heb alleen 001 light skin het lichtste palette. Ik geef dan dus ook alleen daar mijn mening over vandaag.


De kleuren zijn heel mooi licht zoals je zou verwachten bij een palette voor de lichte huid. Allemaal ook super mooi pigment en de highlighter heeft en hele mooie gouden glow.

Never Without
Ik wil het wel even los over de contouring bronzer hebben. Links is de kleur uit het Never Without palette en rechts is mijn contour powder. Zoals je kan zien is mijn eigen een heel stuk koeler, zoals ik vind dat een contour kleur moet zijn. En deze in het palette is best wel warm. Super mooie kleur als bronzer om je huid op te warmen maar voor contouren is dit niet mijn kleur. Dit is trouwens niet alleen een ding met dit face palette, ik heb dit met bijna elk face palette.

Look

Never Without
Natuurlijk heb ik een look gemaakt. En we gaan even door de stappen heen.

Stap 1 is de crème concealer, dit soort concealers zijn voor mijn huid net wat te droog maar ze werken heel goed als primer voor op het oog! Dat is dan ook waar ik hem voor gebruikt heb. Stap 2 is de fixing powder, super mooie lichte kleur waarmee ik mijn eigen concealer mee heb vast gezet voor ik met mijn gezichtspoeder er overheen ben gegaan. Stap 3 is de contouring bronzer, zoals al verwacht heb ik hem niet gebruikt om te contouren. Maar wel als bronzer en in mijn arcadeboog als oogschaduw. Stap 4 is de blush super mooie zachte roze kleur blend super fijn, kleur is heel goed op te bouwen 10+ voor deze blush! Stap 5 is dan natuurlijk de highlighter, prachtige gouden glow. Naast dat ik hem op mijn jukbeenderen en de rest van mijn gezicht heb aangebracht zoals altijd, heb ik hem ook op mijn bewegend ooglid aangebracht.

Mijn mening


Ook het Never Without palette is weer een pareltje. Prachtige lichte tinten die bij mijn huid passen. Ook voor de twee waarvan ik ze minder vind voor mijn huid heb ik een manier gevonden om ze te gebruiken. En die manier is dan ook gewoon goed voor mij. Ik ben ook super blij met hoe mijn huid eruit zag toen alles erop zat.

Zoek jij nog een mooi All-in-one palette? Dan is het Never Without palette wat voor jou. Het palette kost €32.95 en is o.a. te koop via Pupa.nl.

Wat vind jij van het Never Without palette?

Follow

Deze blog bevat producten die ik heb gekregen dit veranderd mijn mening niet! Lees er meer over in mijn disclaimer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.