Be happy
Een tijdje terug is de Be Happy lijn van Kneipp uitgebreid met badschuim. En laat mijn beste aankoop dit jaar nu een Tubble zijn dus ik kon hem gewoon testen! Zomer of winter mijn favorieten geuren zullen altijd uit de citrus familie komen dus was super benieuwd naar deze combinatie van mandarijn en vetiver.

Be Happy – Douchegel


De douchegel kende ik al en is één van mijn favoriete Kneipp producten. Lekker fris door de mandarijn maar door de vetiver toch rustgevend, een erg goede combinatie. De fles heeft een kleine make-over gekregen maar aan de douchegel zelf is niks veranderd.

be happy
De fles bestaat nu uit 100% uit gerecycled materiaal en is dus ook volledig recyclebaar. Het etiket is gemaakt van boomvrij en duurzaam steenpapier dat door natuurlijk zonlicht wordt afgebroken, allemaal goed voor ons milieu!


De douchegel zelf heeft een vrij dunne substantie maar loopt niet super snel van je hand af, wat wel fijn is. Het is een super fijne douchegel, met een fijne geur.

Be Happy – Badschuim

be happy
En dan het nieuwe pareltje uit deze lijn! Qua geur is die natuurlijk gelijk aan de douchegel dus hij is hemels! Gewoon even een uurtje of 2 in mijn Tubble liggen met een dopje badschuim en ik kom helemaal tot rust.

De natuurlijke, aardse geur van vetiver helpt met ontspannen en focussen. Daarentegen biedt de mandarijn een opwekkend effect. Door de bijzondere geurencombinatie worden zowel je huid als je humeur voorzien van een optimale boost! Je komt vrolijk en ontspannen je bad uit.

Be Happy – Geurstokjes & Geurkaars

be happy
De geurstokjes staan in mijn woonkamer, super lekker maar toch wel subtiel. Van vele geurstokjes krijg ik altijd hoofdpijn maar deze zijn voor mij perfect.


En de kaars staat in de badkamer. Elke avond als ik ga douchen of in bad ga gaat die aan. Een kaars helpt me altijd wat beter ontspannen en groot voordeel dat deze geur ook daadwerkelijk me ontspant terwijl ik er vrolijk van wordt.

Mijn mening

be happy
Ik ben altijd al fan van de producten van Kneipp. Maar deze lijn is echt een van mijn favorieten omdat ik deze geur echt zo lekker vind! En nu kan ik er ook eindelijk mee in bad.

Zelf de Be Happy producten proberen? Ze zijn natuurlijk gewoon te koop bij Kruidvat & Etos.

Wat is jouw favoriete geur van Kneipp?

 

Follow

Deze blog bevat producten die ik heb gekregen dit veranderd mijn mening niet! Lees er meer over in mijn disclaimer.

*De kaars en geurstokjes heb ik zelf gekocht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.