November is weer begonnen en we komen steeds dichter bij het nieuwe jaar. Afgelopen week heb ik bewust afstand genomen van het bloggen om alles even op een rijtje te zetten. Vandaag vertel ik waarom ik dit nodig vond en wat er is uitgekomen. Want nee ik stop niet met bloggen.

Afstand nemen van bloggen

Soms is afstand nemen echt even nodig. Ik zelf zie dingen beter vanaf een afstandje in plaats van dat ik er middenin zit. Afgelopen jaar was het echt chaos op mijn blog qua blog schema en ik probeerde hier steeds verandering en verbetering in te maken. Keer op keer mislukte dit.

Door afstand te nemen kwam ik tot een aantal conclusie die hier echt wel wat mee te maken hebben. Een van die dingen was dat ik sinds dit jaar na een lange tijd weer een baan heb. Hierdoor ben ik gewoon veel drukker. En moet ik de tijd die ik over heb verdelen over mezelf en bloggen. Als ik dan heel eerlijk ben kies ik liever voor die tijd voor mezelf.

Ook heb ik periodes gehad dat ik gewoon niet zo lekker in mijn vel zat. En eerlijk heb ik een aantal keer echt gedacht om de stekker uit Beautiful Disaster te trekken. Maar ik vind bloggen echt oprecht leuk. Ik heb veel plezier in het testen van producten, foto’s maken en mijn mening en ervaringen dan met jullie te delen.

Heeft het weekje afstand ook echt geholpen?

Ik heb in deze week ingezien dat ik wel echt van bloggen hou. Maar dat ik voor mezelf een betere structuur moet vinden waar ik naast werken ook nog tijd voor mezelf en het bloggen overhoudt. Ook dat ik gewoon wat minder perfectionistisch moet zijn.

Afgelopen maanden is namelijk maar ⅓ van de content die ik heb geschreven online gekomen. Artikelen die ik uiteindelijk gewoon niet goed genoeg vond. Ik moet voor mezelf gewoon een middenweg vinden. Een weg waarin kwalitatief goede content kan leveren maar waar ik niet de drang voel dat het perfect moet zijn.

Hoe gaat het nu verder?

Achter de schermen ben ik druk met bedenken hoe ik structuur ga toepassen. De planning is namelijk nog steeds om wekelijks 5 artikelen online te krijgen. En uiteindelijk gaat dit lukken!

Hiervan gaan jullie dus nu niet veel van meekrijgen. Maar als alles gaat zoals ik wil dan komen er weer regelmatig artikelen online. En misschien als het super goed gaat maak ik wel een blog over hoe ik structuur aan mijn leven heb kunnen brengen, haha.

Nu wil ik eigenlijk vooral van jou weten wat je graag zou willen lezen op Beautiful Disaster. Laat het me weten in de comments ♥

Follow

2 Comments on Nieuwe maand | Nieuw hoofdstuk

 1. Melissa
  7 november 2018 at 22:29 (6 jaar ago)

  Structuur is heel belangrijk en zal je zoveel rust geven maar soms stap terug is ook niet verkeerd

  Beantwoorden
 2. Linda
  9 november 2018 at 19:22 (6 jaar ago)

  Goed dat je er af en toe even over nadenkt wat je wilt! ? Zo krijg je alles weer even op een rijtje en kun je met frisse ideeën aan de slag ?

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.