Pickwick
Het is weer koud en drink ik weer meer thee. En wie thee drinkt van Pickwick weet dat er op elk labeltje een tea topic staat. Nu leek het mij leuk om eens per maand een paar van die Pickwick tea topics te beantwoorden. Dus dat gaan we vandaag doen, pak er een lekker kopje thee bij!

In welke sport zou jij olympisch atleet willen zijn?

Pickwick
Ik had deze vraag net beantwoord toen ik gebeld werd door een vriendin. Met de het antwoord dus al klaar vroeg ik aan haar wat mijn antwoord hierop zou zijn. Het antwoord was gewoon 100% hetzelfde, haha. Als ik van slapen een olympische sport kon maken zou ik daar goud in kunnen winnen. Dat weet ik gewoon zeker. Of Netflixen dat moet ook nog wel lukken. En als ik zelf geen sport mag bedenken wil ik geen olympisch atleet worden.

Wat is jouw favoriete me-time moment?


Me-time is voor mij vooral als Bentley op bed ligt. Dan is alle tijd voor mezelf. Wat ik dan doe maak niet echt uit. Of dit nu bloggen is, spelen met make-up of slapen zolang ik het maar helemaal in mijn eentje kan doen.

Ben jij een vroege vogel of een avondmens?

Pickwick
Dit ligt er echt geheel aan hoe laat ik naar mijn bed ben gegaan. Als ik vroeg ga slapen kan ik best een vroege vogel zijn. Met een beetje tegenzin dat dan weer wel. Maar ik vind het soms ook fijn om gewoon tot heel laat op te blijven. Soms ben ik ‘s avonds laat gewoon productiever als in de ochtend en soms is het andersom.

Van wie zou jij de gedachten willen lezen?


Ik maak er over het algemeen geen geheim van dat ik mensen stom vind. Dus eigenlijk wil ik niemand zijn gedachten lezen, haha. Maar als ik dan toch iets moet kiezen zou ik graag Buddha (mijn hond) zijn gedachten willen lezen. Vooral omdat die een hele spreken de kop heeft met veel uitdrukkingen. En ik wil graag weten of mijn gedachten kloppen met die van hem. Want als dat zo is denkt die 90% van de tijd; Mens doe is normaal.

Wat is jouw favoriete plek in huis?

Pickwick
Zoals ik al zei wil ik graag van slapen een olympische sport maken dus dat mijn slaapkamer mijn favoriete plek is, is niet heel raar toch? Op dit moment schrijf ik deze blog ook vanuit mijn bed. Zit lekker, is lekker rustig en ik heb hier weinig tot geen afleiding van andere dingen die ik moet doen in huis (zoals de was enzo, haha). Al moet ik wel zeggen dat ik elke kamer in huis waardeer om zijn eigen redenen.

In welke sport zou jij olympisch atleet willen zijn? Laat het weten in de comments!

Follow
p.s. zou je meer Pickwick tea topics willen lezen?

4 Comments on Pickwick Tea Topics | Deel #1

 1. Jessica J.
  25 oktober 2018 at 11:10 (6 jaar ago)

  Dat olympisch kampioenschap netflixen pak ik van je af, hoor. Vooral als ik in het weekend aan het marathonnen sla, haha! :’D

  Beantwoorden
 2. Claudia Struijck
  7 november 2018 at 16:04 (6 jaar ago)

  Ik kan enorm genieten van een masker moment, dekentje, netflix en een kopje thee. En dat allemaal in een hahaha. Ik denk schaatsen!

  Beantwoorden
 3. Amina
  9 november 2018 at 14:10 (6 jaar ago)

  Hahahahaha wat een heerlijke blog zeg! Ik vind ook heel veel mensen stom en zo onaardig, maar echt! Ik zou ook heul graag de gedachten van m’n kat willen lezen, maar ik ben bang als ik naar haar koppie kijk, dat het niet heel positief gaat zijn. Iets van: “F you hooman” hahahaha! Ik ben wel olympisch atleet bankliggen dit jaar door een hernia, maar in het nieuwe jaar gaat dat hopelijk anders zijn. Fijn weekend xxx

  Beantwoorden
 4. Yousra Yasmine
  9 november 2018 at 15:19 (6 jaar ago)

  Wat een leuk idee om een artikel te maken waarin je pickwick vragen beantwoord! Leuk idee!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.