Voor elk seizoen geldt natuurlijk dat je jezelf goed moet verzorgen. Lief zijn voor jezelf en je huid is erg belangrijk. Ik wissel door het bloggen regelmatig van producten maar ik heb toch echt wel een aantal favorieten. Favorieten voor de zomer en ook voor de winter. We hebben al sneeuw gehad maar het is nu pas echt koud buiten! Ik wil het vandaag even over mijn winter musthaves hebben op gebied van huidverzorging!

Musthaves voor het gezicht


Ik wissel best vaak van crème voor mijn gezicht maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik geen favoriet heb. In elk seizoen breng ik eerst een olie aan op mijn gezicht en dan een crème. Mijn winter favoriet qua creme is van Darphin en heet Lumière Essentielle. Deze crème heeft een gel textuur en is echt super voedend. Qua olie gebruik ik van Darphin de Essential Oil Elixer in de geur mandarijn en deze is super lekker en verfrissend maar ook super voedend.


En een masker is elk seizoen goed! Op het moment vind ik deze twee van The Body Shop het fijnste. De bovenste is de Amazonian Acai deze is heel fris maar super verzorgend met een hele lichte scrub. En de andere is de British Rose ik vind dit masker lekker verkoelend maar ook super hydraterend en de hydratatie is met dit weer toch echt een must voor mij.

Musthave voor het lichaam


Bodybutter! Nu ben ik niet heel erg kieskeurig in mijn bodybutters, zolang ze werken en lekker ruiken ben ik om. Moet wel zeggen dat de meeste van The Body Shop zijn omdat ik die gewoon het meest voedend vind. Op het moment gebruik ik deze British Rose heel veel omdat die zo lekker ruikt maar de Blueberry is denk ik mijn favoriet!

Musthave voor je handen


Ik heb echt elke winter droge en pijnlijke handen. Sinds ik dit Overnight handserum van Etos heb ontdekt heb ik nergens last van. Mijn handen zijn lekker zacht en verzorgt. Ik moet er wel eerlijk bij zeggen dat ik hem niet alleen voor het slapen gebruik. Ik smeer ook nog een keer bij het opstaan uit bed en tussendoor ook nog wel een keer. Maar heb jij ook last van je handen raad ik deze zeker aan!

Dit zijn mijn musthaves voor de winter op gebied van huidverzorging. Zoals je ziet mist in dit lijstje de lippen balsem maar die gebruik ik bijna nooit. Ik merk namelijk dat ik meer last van mijn lippen krijg wanneer ik er iets op heb gesmeerd. Of dit nu Labello is of een of ander natuurlijk merk maakt hier geen verschil in.

Heb jij nog tips voor mijn winter musthaves lijstje?

Follow

Ook fijn voor de winter is de Rescue balm van de Primark, lees hier mijn review!

1 Comment on Winter Musthaves | skincare editie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.