Kneipp Sheet mask
Dat ik van gezichtsmaskers houd weten we ondertussen wel! Dus toen ik las dat Kneipp met drie nieuwe sheet maskers kwam was ik natuurlijk nieuwsgierig. Drie verschillende maskers om je huid en je mood in balans te brengen. Ik testte alle Kneipp Sheet maskers!

Verpakking

We weten allemaal dat een sheet masker in een zelfde soort verpakking komt. Ik kan hier dus eigenlijk alleen echt op de vormgeving reageren. Qua vormgeving is het direct duidelijk voor mij dat het om een Kneipp product gaat omdat het duidelijk hun stijl is. Maar ook zie je direct wat het product is en met welke ingrediënten er o.a. zijn gebruikt.

De maskers

De maskers bevatten natuurlijke oliën en plantenextracten. Ook zitten er in de masker etherische oliën en extracten voor die instant mood-booster.

Kneipp Sheet maskNaast dat de maskers goed voor de huid zijn, zijn ze ook goed voor de natuur. Ze zijn namelijk ontwikkeld zonder conserveringsmiddelen en microplastic. Daarnaast zijn de sheets gemaakt van 100% natuurlijk, biologisch afbreekbare viscose. En ook super goed is dat de maskers helemaal vegan zijn dus te gebruiken voor iedereen.

Het masker in gebruik

Sheet maskers passen vaak juist goed of gewoon helemaal niet. Het is nu eenmaal ook lastig om één masker te maken dat past bij iedere gezichtsvorm. Deze maskers zijn ontwikkeld voor Europese gezichtsvormen.Voor mij is dit een masker wat qua lengte voor het eerst echt perfect is, hij is wel net wat te smal. Ik zie hier niet echt een probleem in. Het de uitgesneden de vormen voor de mond, neus en ogen zitten goed en irriteren niet en dat vind ik het belangrijkste.

Kneipp Sheet maskDe maskers gebruik je allemaal hetzelfde. Reinig je gezicht zoals normaal en breng de sheet aan op de huid. Ga een kwartiertje lekker even zitten op de bank, of een andere plek net wat je fijn vind. Na dat kwartiertje verwijder je het masker en masseer je het resterende serum in de huid van het gezicht en de nek. Je kan het natuurlijk ook verwijderen, doe dit wel met een watje of een droge doek speciaal voor het gezicht. Maar je hebt meer effect van het serum als je het inmasseert en de huid daarna gewoon met rust laat.

Kneipp Hydro Kick sheet mask


Dit masker bevat watermunt-, agave- en cactuswaterextract voor een 24-uurs hydratatie effect. De lichte aquatische geuren zorgen voor die mood-booster.

Mijn huid komt standaard hydratatie te kort en dit soort maskers zijn dan ook echt mijn favoriet. Hoe meer mijn huid gehydrateerd wordt hoe blijer ik ben. Het masker is ook echt goed doordrenkt met serum zodat je huid echt veel goede stoffen en hydratatie binnenkrijgt.

Na gebruik voelt mijn huid echt super zacht, schoon en zeker ook gehydrateerd aan.

Kneipp Detox Care sheet mask


Dit masker bevat algen-, moringa-, houtskool- en bamboe-extract voor een anti-pollution effect. De revitaliserende geuren en de etherische oliën zorgen voor nieuwe energie voor de huid en geest.

Kneipp Sheet mask
Dit masker is zwart, zoals de meeste maskers waar houtskool in verwerkt is. Ook dit masker is weer super doordrenkt met het serum.

Ook van dit masker voelt mijn huid schoon en zacht aan. Wel voelt die voor mij net wat minder gehydrateerd aan als het vorige masker.

Kneipp Chill Out sheet mask

Kneipp Sheet mask
Dit masker bevat hennepzaad- en patchouli-olie-extract voor een gekalmeerde en ontspannen huid. De zachte kruidige geur en etherische oliën zorgen voor ontspanning.

En net zoals de andere twee maskers is dit masker ook goed doordrenkt met het serum. Het masker heeft duidelijk een wat meer kruidige geur en voor mijn gevoel is de geur ook beter aanwezig als bij de andere maskers.

Ook dit masker zorgt naast die ontspanning voor een goede hydratatieboost en na gebruik is ook mijn huid weer lekker schoon en zacht!

Mijn mening

Het zijn alle drie super fijne masker. De pasvorm van deze maskers is beter dan veel andere maskers die ik heb geprobeerd. Mijn favoriet is de Hydro kick, van dit masker merkte ik echt veel verschil in hydratatie en hij gaf mij gewoon het beste gevoel tijdens en na gebruik.

De Kneipp sheet masks zijn verkrijgbaar via diverse Kneipp verkooppunten, zoals Kruidvat en Etos voor € 3,99 per stuk.

Welke van de Kneipp Sheet Maskers zal jouw favoriet worden?

 

Follow
 

Deze blog bevat producten die ik heb gekregen dit veranderd mijn mening niet! Lees er meer over in mijn disclaimer.

1 Comment on Kneipp Sheet Mask | Review

  1. Shana
    12 mei 2020 at 07:53 (4 jaren ago)

    Die Hydro Kick klinkt heel interessant voor mijn standaard vochtarme huid!

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.