In mei ontving ik twee producten uit de Normaderm Phytosolution lijn van Vichy. De Intensive Purifying gel en de Double-Correction Daily Care. Ik schreef hier ook een eerste indruk over. Al een tijdje liggen mijn bevindingen over deze producten klaar om uitgetypt te worden maar door omstandigheden kwam het er maar niet van. Vandaag is het eindelijk tijd!

Wil je meer over de producten en hun ingrediënten weten, lees dan eerst even mijn eerste indruk blog. Vandaag wil ik het echt alleen hebben over mijn ervaring met de producten.

Intensive Purifying Gel

Al een tijdje zocht ik naar een reinigingsgel die mijn huid niet uitdroogt. Een reinigingsgel die alle laatste viezigheid en olie van mijn make-up remover goed verwijdert. Al deze dingen heb ik gevonden in deze reinigingsgel.

We zijn ondertussen meer als twee maanden verder en ik gebruik deze reinigingsgel nog steeds elke avond en soms ook in de ochtend. Toen ik starten had ik best veel onzuiverheden op mijn huid zitten door een allergische reactie. Daarna werd het door hormonen met een pil verandering erger. Ondanks dat alles merkte ik wel dat als ik consequent mijn huid bleef reinigen met deze gel, de plekjes minder pijnlijk werden en ook sneller weer verdwenen.

Ondertussen ben ik helemaal gestopt met de pil en andere hormonen en nu ben ik doordat ik waarschijnlijk geen hormonen meer toegevoegd krijg en goed mijn huid blijf reinigen bijna geheel vrij van onzuiverheden.

De Intensive Purifying Gel valt op dit moment echt wel onder mijn favoriete skincare producten.

Double-Correction Daily Care

Het eerste wat mij opviel toen ik deze dagverzorging begon te gebruiken was de frisse geur. Ik ben ook nog altijd super gek op die geur als ik hem in de ochtend gebruik. Ik moet wel zeggen dat na een maand ik deze dus niet meer elke dag gebruik. Naast dat ik een ander product moest gaan testen is dit gewoon niet mijn favoriete product voor mijn huid.

Wat ik wel fijn vind aan deze crème is dat die erg licht is en dus ook snel intrekt. Wel blijft de huid is plakkerig wat niet erg is als ik make-up op ga doen want dan werkt die fijn als primer. Maar op warme dagen duurt het op een of andere manier gewoon langer voordat het plakkerige weg is. Voor nu gaat mijn voorkeur naar een andere crème, maar ik ga deze toch nog een kans geven zodra het weer wat kouder wordt buiten.

Zoals ik al zei merkte ik met de reinigingsgel echt goed dat mijn onzuiverheden minder werden en dat merk ik nog steeds als ik hem gebruik, deze creme werkt daarin echt wel goed samen met de reinigingsgel. Soort van super duo tegen pukkels.

De Double-Correction Daily Care is zeker wel een goede aanvulling op je skincare routine. Vooral wanneer je last hebt van onzuiverheden en het niet heel erg vind als je huid wat plakkerig is na aanbrengen. Draag je eigenlijk altijd make-up dan is het naast een goed product echt een fijne primer. Want naast dat het zorgt dat je make-up op zijn plek blijft zitten matteert hij ook nog is je huid.

Ga ik de producten nog een keer aanschaffen?

Na iets meer dan twee maanden heb ik net de helft gebruikt van de reinigingsgel en nog minder van de crème. Wanneer de reinigingsgel op is ga ik die sowieso opnieuw kopen want mijn huid reageert daar echt heel goed op. De crème wil ik eerst nog een keer testen wanneer het minder warm is buiten voor ik een besluit maak of ik hem wel of niet ga kopen.

Wat is jouw skincare super duo?

Follow
JouwBox
Deze review bevat producten die ik heb gekregen dit veranderd mijn mening niet! Lees er meer over in mijn disclaimer.

1 Comment on Normaderm Phytosolution | Vichy | Update

  1. Mandy
    25 juli 2019 at 14:20 (5 jaar ago)

    Ik heb deze 2 een keer gewonnen met een winactie van een blogger en heb ze nog niet zo lang kunnen testen maar ben zeker benieuwd!

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.