Een van mijn favoriete producten om te testen is een haarmasker. Vooral omdat ik echt nog maar weinig maskers heb gevonden die voor mij ook echt werken als een masker. De laatste tijd heb ik een masker getest van Loving Blends van Garnier. Het masker komt uit de voedende amandelmelk lijn. Zou dit masker dan ook echt voedend zijn voor mijn haar?

Kleine geschiedenis en update van de status van mijn haar. Afgelopen jaar ben ik van bruin naar blond naar paars en weer terug naar bruin gegaan met verven. De status van mijn haar is dus beschadigd. Naast dat ik dus beschadigd haar heb, is mijn haar ook nog ontzettend dik en is het ontzettend veel. De meeste maskers zijn voor mijn haar dan ook meer een conditioner dan een masker, ik was dus echt heel benieuwd of dit masker voedend genoeg is voor mijn bos stro.

Het masker

Het masker komt in een simpele plastic pot, niet super bijzonder maar het doet wat het moet doen. Speciaal ontwikkeld voor licht droog haar, denk dat we daar eigenlijk al fout gaan. Ik denk niet dat ik mijn haar mag categoriseren onder licht droog, haha.

Het masker bevat amandelmelk wat voedt en agavesap wat er voor zorgt dat je haar beter is gehydrateerd en hersteld. Daarnaast bevat twee biologische ingrediënten en bestaat voor 98% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Voor het beste resultaat wordt aangeraden om het masker twee keer in de week te gebruiken in de lengte en de punten van je haren. En op de pot staat laat 3 tot 5 minuten inwerken, dit vind ik altijd wat lastig want bij zulke korte inwerking krijg ik toch echt meer conditioner gevoelens.

Het is masker is redelijk dik qua substantie wat wel fijn uitsmeert en verdeeld over het haar. Om de geur kan je ook echt niet heen. En dit keer is dat niet slecht, hij ruikt echt super lekker. Maar misschien komt dat ook wel omdat ik hem door de amandelgeur naar Amaretto vind ruiken, haha.

Mijn mening

Het is een fijn product. Ik kan dit voor mijn haar alleen echt geen masker noemen. Ik gebruik hem echter wel met veel liefde als conditioner. Want het ontklit mijn haar prima en zoals ik al zei hij ruikt heerlijk.

Voor €6.79 krijg 300ml aan masker en dat vind ik ook echt wel een redelijke prijs. Als je wat fijner haar hebt en vooral wat minder droog haar als dat ik heb is denk ik wel echt een fijn masker voor jou.

Wat is jouw favoriete haarmasker?

Follow
JouwBox

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.