Panda FaceHet is dinsdag dus dat betekend tijd voor een masker review! En vandaag hebben we een hele leuke, namelijk de Panda Face facial sheet mask van de Action. En deze heb ik niet in mijn eentje getest maar samen met Bentley ♥

De verpakking van het masker heeft een lieve mintgroene kleur en er staat een super schattige panda face op! Het is een hydraterend masker met komkommer extracten die ervoor zorgen dat de elasticiteit van de huid verbetert.

Panda FaceIk heb al heel wat sheet maskers geprobeerd en ik blijf me verbazen hoe vochtig die van de action zijn. De koreaanse sheet maskers zijn zeker mijn favoriet maar de action komt erg dicht bij. Het masker is echt super schattig en we konden niet wachten om hem op te doen.

Panda Face
Zijn we niet super schattig zo! Bentley trok hem na 2 minuten al weer af want het was toch te nat naar zijn zin haha.

Mijn mening

Dit Panda Face masker was leuk! En al bonus is mijn huid gehydrateerd en zacht. En dat voor maar 0.59€. Ondanks dat het masker zo vochtig is loopt het niet van je gezicht af. Wel blijft het masker iets minder makkelijk goed liggen door dat die wat glibberig is maar ik zit over het algemeen gewoon stil op de bank met Netflix wanneer ik een masker op heb, dus ik zie dit niet als een probleem.

Ik zou dit masker zeker opnieuw kopen. Ik heb het masker met het het katje van deze lijn ook nog liggen, zou je daar een review van willen zien?

Zijn wij niet super schattig zo?

Follow
 

Liever geen sheet masker? deze mud mask is ook erg fijn!

3 Comments on Panda Face | Action Sheet mask

 1. Manon
  3 april 2018 at 11:01 (6 jaar ago)

  Waaaauw dat masker ziet er super schattig uit haha. Lijkt me lekker dat het zo hydraterend is.

  Beantwoorden
 2. Sherry
  4 april 2018 at 13:04 (6 jaar ago)

  Hier meld zich een extreme pandafan. Die dit sowieso gaat kopen. Zo mega cute.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.