Re-loaded
Ik zie een oranje oogschaduw en het belandt in mijn winkelmandje. Zo simpel was het voor het Re-loaded Iconic Fever palette om bij mij thuis te belanden. Nu is het bij Revolution vaak een beetje hit of mis. Een palette kan helemaal geweldig zijn maar ik heb in het verleden ook heel wat palettes gehad die echt wel wat minder waren qua kwaliteit. Tijd voor een review dus!

Re-loaded
Ondertussen heb ik drie palettes uit de Re-loaded collectie. Qua verpakking is het echt niet heel bijzonder. Het natuurlijk een echt budget palette en zo voelt het ook wel. Doordat de Kruidvat alle palettes dicht plakt met plakband heb ik geen foto van het palette als die dicht is. Maar om het simpel uit de leggen is het gewoon doorzichtig plastic met Revolution in gouden letters erop gedrukt. Wat ik wel fijn vind aan dit soort palettes is dat je gelijk ziet wat je koopt qua kleuren.

Swatches

Re-loaded
De bovenste rij in het palette vind ik qua formule het droogste aanvoelen tijdens het swatchen. Wel zijn de kleuren allemaal mooi gepigmenteerd.

Re-loaded
Dan komen we bij de middelste rij in het palette. Deze kleuren waren allemaal echt boterzacht en gleden bijna over mijn arm heen. Ook fijn om te zien is dat de metallic kleuren ook echt metallic zijn en niet een matte kleur met een shimmer er in.


En als laatste mijn favoriete rij, de onderste. Die oranje kleur is echt prachtig! Maar ook ben ik groot fan van deze donkere bruintinten. Ook deze voelen weer boterzacht aan tijdens het swatchen.

Looks

Ja je leest het echt goed. Normaal maak ik één look voor een review maar vandaag heb ik er twee. De eerste look die ik maakte met dit Re-loaded palette kon niet anders dan oranje zijn (JAA ik weet het ik heb een obsessie!). Dus besloot ik nog een look te maken waarbij ik de oranje oogschaduw niet mocht aanraken.

Re-loaded
Ondanks ik de matte oranje oogschaduw echt alleen in de crease en onder mijn oog heb gebruikt is het een erg oranje look geworden. En ik voel me op dit moment een beetje een slechte beauty blogger omdat ik echt niet meer weet welke metallic kleur in op het ooglid heb gebruikt. Het is een van de 2 lichtere kleuren uit de middelste rij dat weet ik dan nog wel. In mijn binnenste ooghoek zit de highlighter uit de eerste rij. Ik ben wel echt super blij met hoe deze look is geworden.


Oke als eerste let niet op mijn hoofd, ik was hier echt net een half uur wakker en het rond 8 uur op zondag ochtend, haha. Voor deze look ben ik met een aantal matte bruintinten in de crease en onder mijn oog aan de gang gegaan voor wat diepte. Op mijn lid heb ik daarna wat concealer aangebracht zodat ik een mooie basis had voor de highlighter uit de eerste rij. Ook met deze look ben ik erg blij. Het is totaal iets anders als ik normaal doe maar ik vind het wel wat hebben.

Mijn mening over dit palette

Toen ik dit palette kocht wist is dat het een dupe zou zijn van de Naked heat van Urban Decay. Ik heb dat palette zelf niet dus ik kan het niet vergelijken. Wel kan ik je vertellen dat ik dit palette van Revolution heel fijn vind. Ondanks dat ik in het palette bij de meeste kleuren wat kickback heb, is er weinig tot geen fall out bij het blenden van de kleuren op de ogen. De kleuren zijn ook echt goed gepigmenteerd en blenden echt super makkelijk en fijn uit. Met mijn oranje obsessie is het 365 dagen per jaar herfst op mijn ogen als het aan mij ligt dus dit palette past precies in mijn straatje.

Ook nog op zoek naar een pareltje voor een mooi budget bedrag? Voor €4.99 je al een Re-loaded palette! Je kan hem vinden bij een kruidvat bij jou in de buurt of online.

Heb jij een favorieten palette van Revolution?

Follow

4 Comments on Re-loaded Iconic Fever | Revolution

 1. Kimberly
  23 oktober 2018 at 09:10 (6 jaar ago)

  Ik hou echt van deze palettes, deze heb ik zelf ook en waar ik dacht niet veel van dat oranje te gebruiken vind ik het echt een feest. Mooie looks!

  Beantwoorden
 2. Rachel
  24 oktober 2018 at 22:54 (6 jaar ago)

  Wauw liefde voor deze kleuren, love it!

  Beantwoorden
 3. Tessa
  27 oktober 2018 at 10:36 (6 jaar ago)

  IK heb zelf een palette van Revolution (de roze variant, wat jij hebt met oranje, heb ik met roze en bruin) en eentje van Revolution Pro. Beide palette zijn erg fijn voor die prijs. Alleen zo jammer dat niet alles van Revolution te koop is bij de Kruidvat

  Beantwoorden
 4. Tessa
  9 november 2018 at 09:31 (6 jaar ago)

  Heel mooi palette dit gaat zeker op mijn kerstlijstje!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.