Altijd als ik in de Action loop is het vak met gezichtsmaskers niet veilig. Ik moet altijd even kijken of er iets nieuws is. Zo vond ik laatst de Rubber maskers. Er zijn drie varianten en ik testte de Pink versie.

Het masker


Om het masker te maken moet je hem zelf gaan mengen. Je krijg hier voor de twee benodigde zakjes en een spateltje. Het eerste zakje is de Liquid base die je in het bekertje kan gieten.


Het tweede zakje is de H.A. Polypeptide Powder.


Voor je gaat roeren heb je dus dit in je beker zitten. Door de liquid en de poeder te gaan mengen zal het masker uit eindelijk rubberachtig worden dus probeer het snel te mengen en aan te brengen op je gezicht anders wordt die steeds lastiger om aan te brengen.


Als je het gemengd heb dan zou het er ongeveer zo moeten uitzien.

De werking


Wanneer ik het heb aangebracht zie ik er uit als een vampier zonder tafelmanieren, ben wel klaar voor Halloween. Het masker is vrij moeilijk om overal gelijk aan te brengen maar heb gemerkt dat zolang het maar een beetje gelijk is, is het oke zolang je het goed laten drogen.

Mijn mening

Het masker is voor de normale huid en zou een voedende en hydraterende werking moeten hebben. Meer informatie staat er ook niet op de verpakking. Nu heb ik weinig gemerkt van de voedende en hydraterende werking. Ja mijn huid voelt schoon maar verder niet anders als normaal. Ik heb een gehydrateerd en gevoelige huid, ik heb van dit masker geen reactie gehad dus mocht je het met een andere huidtype willen proberen zou het ook moeten kunnen maar ik zou er niet te veel van verwachten.

Heb jij al wel eens een rubbermasker geprobeerd?

Follow

Tamara reviewde op haar blog alle drie de maskers. Lees ze hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.