Golden Rose
We weten ondertussen wel dat ik ervan hou om nieuwe merken te ontdekken, maar ik vind het ook erg leuk om merken die ik een beetje was vergeten te herontdekken! Zo kwam ik laatst in contact met Golden Rose en ik mocht een aantal producten testen om te reviewen. Vandaag is het zover, ik heb alles getest en natuurlijk een look gemaakt.

Welke producten heb ik gekregen?

Golden RoseIk ontving zes producten van Golden Rose. Het Metals Sculpting Palette, een prachtige all-in-one cheek palette. Een Waterproof Eyeliner. Twee Metals metallic oogschaduw mono’s. De lipstick, waar ik echt heel benieuwd naar ben want de Velvet Matte lipstick van Golden Rose is één van mijn favoriete formules. En een Extreme Gel Shine nagellak.


Het Sculpting Palette is echt een pareltje enige waar ik altijd bang voor ben in dit soort palettes is dat de contour kleur te warm is voor mijn ondertoon. De nagellak heeft een hele mooie metallic groene kleur.

Golden Rose
De lipstick bevat vitamine E is een lang houdende lippenstift met hoge kleuren pigmentatie. Hij is dus naast mooi ook nog is voedend voor je lippen. Deze lipstick heeft een beetje een satin finish en voelt heel zacht aan op de huid.


En dan de twee Metals metallic oogschaduw mono’s. Dit is de kleur 07 Antique, super mooi en te gebruiken bij bijna elke look.

Golden Rose
En dit is de kleur 08 Khaki. Deze kleur is zoals de naam al zeg een khaki kleur dus heeft een prachtige groene tint.


De nagellak heeft een beetje dezelfde kleur als de oogschaduw. Ik heb deze alleen niet kunnen testen omdat ik vanwege mijn werk geen nagellak kan dragen en het afgelopen tijd zo ontzettend druk is geweest. Maar ik heb in het verleden heel veel Golden Rose nagellak gehad en in mijn ervaring blijven de kleuren altijd mooi en lang zitten op de nagels!

Golden Rose
En de eyeliner. Het fijnste wat ik vind is dat het er eentje is waar bij je het ‘potlood’ omhoog kan draaien. Dit is voor mij niet een potlood dat ik zal gebruiken voor een wing. Maar in mijn eigen ervaring zijn dit wel de fijnste en de meest zachte potloden voor je waterlijn.

Swatches

Golden Rose
Hoe mooi zijn deze swatches van het Sculpting palette? De blush is voor mij de perfecte zachte roze kleur met een beetje een gouden reflectie. De highlighter is super mooi licht en geeft een subtiele glans maar is heel goed op te bouwen. En de contour ziet er erg warm uit waar ik al bang voor was. Maar ik denk wel dat die licht genoeg is om als een bronzer over mijn eigen contour te gebruiken.


De twee Metals oogschaduws zijn echt prachtig. Beiden zijn super gepigmenteerd. Voelen boterzacht aan en kijk hoe mooi die metallic glans is!

Golden Rose
Ook de lipstick is een prachtige kleur. Net geen rood en net geen roze. Super qua pigment en voelt zoals verwacht heel voedend aan. Ik heb zelf alleen ervaring met de Velvet matte lipsticks en ik moet zeggen dat op de finish na ze bijna identiek aanvoelen.

Golden Rose
De eyeliner is echt super zwart en glijdt heel makkelijk over mijn huid. Hij is zoals ik ook verwachtte inderdaad wat zachter als een regulier potlood dus let hier op dat je niet te hard gaat duwen want dan breek je, je punt af.

De Look


Ik heb een klein beetje een obsessie met hoe deze look geworden is. Op mijn ogen heb ik de contour kleur uit het sculpting palette gebruik voor in de crease en onder mijn oog als een basis, want ik heb daar toch echt een matte kleur voor nodig! Op het bewegende ooglid heb ik aan de binnenkant de kleur Khaki aangebracht en vanaf het midden naar buiten de kleur Antique, beide hebben echt prachtig pigment en alle kleuren blenden super mooi samen. En in mijn binnenste ooghoek heb ik de highlight kleur aangebracht uit het sculpting palette, zo kan je ook gelijk zien hoe goed die is op te bouwen en hoe shiny die echt is!

Op de lippen heb ik in plaats van de ontvangen lipstick in de kleur 141 mijn eigen Velvet Matte lipstick in de kleur 02 van Golden Rose gebruikt omdat die de look wat zachter maakte. Hou mijn Instagram in de gaten voor een look waarbij ik de lipstick in 141 gebruik!

Mijn Mening

Golden Rose
Ik hou van merken herontdekken. Golden Rose was voor mij echt een beetje een vergeten merk. Maar ik ben heel blij dat ik deze producten mocht uitproberen want er zit echt geen één product bij dat ik niet fijn vind. Ik wil dan ook Golden Rose bedanken voor dit pakketje wat ze voor mij hebben uitgekozen!

Mijn favoriete producten zijn denk ik de oogschaduw en het sculpting palette. De oogschaduw’s zijn namelijk echt zo mooi qua pigment en super makkelijk in gebruik. En het sculpting palette is ook super veelzijdig ondanks ik de contour kleur niet kan gebruiken waar die voor bedoeld is.

Zelf wat proberen van Golden Rose? Neem dan even een kijkje in hun webshop.

Wat vind jij van de Golden Rose producten die ik heb ontvangen?

Follow

Deze blog bevat producten die ik heb gekregen dit veranderd mijn mening niet! Lees er meer over in mijn disclaimer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.