Chemisch getraumatiseerd is het juiste woord voor mijn haar denk ik. Na alles wat ik ermee heb gedaan heeft mijn haar het afgelopen jaar wel echt rust gehad. Toch zijn de producten die ik gebruik erg belangrijk want de verkeerde producten maken de schade in mijn haar alleen maar erger. Vandaag een review over de Protein Reconstructor Hair Mask Box van Hairlust zal deze box me helpen bij het herstellen van mijn haar?

Mijn haar is een hele tijd heel breekbaar geweest door alles wat ik er mee heb gedaan. Producten met proteïnen er in helpen je haar weer sterker te worden en zich een beetje te herstellen. Let wel het is geen wondermiddel van sommige beschadigingen kan je niet terug komen en zou je gewoon je haar echt moeten knippen.

Verpakking

De Protein Reconstructor Hair Mask Box kom zoals je al kan lezen in een doos. Maar wel een hele mooie doos, Prachtige verpakking in een beetje koraal roze kleur met bloemen zo een die je een mooi plekje geeft in het zicht. In de doos zitten een tube met het Protein Reconstructor haarmasker en een Detangle wet brush.

Fijn om te weten is dat het masker een Ecocert certificaat heeft en voor 98.9% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong is.

Detangle Wet Brush

Hoe schattig is deze borstel! De Detangle Wet Brus is speciaal ontworpen om je haar zacht en effectief te reinigen onder de douche. Maar je kan hem ook gewoon op droog haar gebruiken. De borstelpunten geven de hoofdhuid een zachte massage en tegelijkertijd stimuleert het de bloedcirculatie en de haarzakjes. Door de vorm van de borstel past die ook perfect in je hand.

Protein Reconstructor Mask

Een voedend en hydraterend masker speciaal voor droog, breekbaar of dun haar. Droog en breekbaar, check ik wel aan in mijn boxjes dus het zou een goede match zijn!

Door ingrediënten zoals aloë vera, acai en haver heeft het masker een krachtige antioxiderende, hydraterende, versterkende en voedende eigenschappen. De unieke micro-eiwitten herstellen effectief het haar van binnenuit en dragen bij aan de verlenging van de levenscyclus van het haar. Het masker is geschikt voor geverfd haar en bevat geen siliconen, parabenen, sulfaten of ftalaten. Super fijn want ik probeer deze ingrediënten te vermijden.

Het masker zit vol plantaardige micro proteïnen en is gecertificeerd vegan.

Het masker in gebruik

Natuurlijk heb ik het masker een tijd getest. De eerste keer was geen succes maar achteraf lag dat aan de shampoo die ik aan het testen was die mijn haar uitdroogt. Toen ik terug overstapte naar mijn eigen shampoo waar ik altijd op terug kom is dit masker echt super fijn. Ondanks ik veel haar heb, heb ik niet heel veel van het masker nodig.

Qua structuur is die wat dikker wat ik heel fijn vind, anders heb ik altijd het idee dat ik conditioner in mijn haar aan het smeren ben. Met de borstel kam ik het masker door mijn haar zodat het goed verdeeld is en laat ik het 5 tot 10 minuten intrekken. Na het uitspoelen in mijn haar lekker zacht en glanst het mooi.

Deze foto is gemaakt na gebruik van het masker. Ik heb hier niks verder in mijn haar gedaan en het alleen laten drogen. Zoals je kan zien pluist mijn haar echt minder en is het mooi glanzend.

Mijn mening

Ik ben erg kritisch als het aankomt op haar producten, wie mijn blog al langer leest weet dit. Maar dit masker van Hairlust is echt heel fijn. Mijn haar is beschadigd maar mijn haar mooi gezond en voelt ook sterk aan na gebruik.

Dus herken jij jouw haartype in mijn haar of in de beschrijving die ik heb gegeven ga dan ook dit masker even proberen!
Het Protein Reconstructor Mask Box is verkrijgbaar via de website van Hairlust.

Tamara schreef vandaag over de andere box namelijk de Hair Growth & Protect Mask Box. Is je haar laten groeien en beschermen dus meer iets wat je zoekt neem dan een kijkje op haar blog!

Wat is jouw favoriete haarmasker?

Follow

Deze blog bevat producten die ik heb gekregen dit veranderd mijn mening niet! Lees er meer over in mijn disclaimer.

1 Comment on Protein Reconstructor Hair Mask Box | Hairlust

  1. Rachel Kromdijk
    20 februari 2020 at 13:42 (4 jaren ago)

    Wat fijn dat het masker zo positief voor je heeft uitgepakt! Het uiterlijk is ook wel erg tof moet ik zeggen.

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.