PS... Super Blends
Ik ben altijd op zoek naar een fijne shampoo en conditioner. Met de hoeveelheid lang en dik haar op mijn hoofd is een fijn prijsje erg fijn meegenomen. Toen ik in oktober in Amsterdam was zag ik deze shampoo en conditioner van PS… Super Blends staan in de Primark. Eigenlijk kocht ik hem alleen voor de geur, maar als het ook wat doet voor mijn haar zou helemaal fijn zijn!

De shampoo

PS... Super Blends
De shampoo komt in een redelijk simpele tube met veel tekst er op. Ik snap dat alle informatie er op moet staan maar dit vind ik best druk, Ik denk ook dat dit komt door de hoeveelheid verschillende groottes in tekst er op staan.

De tube bevat 250ml en kost €1.50.


Als je de substantie van de shampoo ziet is het duidelijk een shampoo of een douchegel. Maar als je hem voelt is die best slijmerig. Wat dik qua structuur en moeilijk te verdelen. Nu heb ik al veel en dik haar dus gebruik ik al meer shampoo dan een gemiddeld persoon maar ik moest nu zelfs meer gebruiken dan normaal omdat ik het bijna niet kon verdelen.

De shampoo schuimt wel fijn en niet te veel. Alleen na het wassen voelt mijn haar te ‘schoon’. Ik weet dat dit een rare omschrijving is want we willen natuurlijk gewoon schoon haar. Maar na het uitspoelen voelde mijn haar gewoon aan als plastic. En hierdoor moest ik dus ook conditioner bovenop mijn hoofd gebruiken omdat ik het anders niet uit de knoop ging krijgen.

De conditioner

PS... Super Blends
De conditioner komt in dezelfde simpele verpakking met hetzelfde tekst probleem. Wel handig vind ik dat je duidelijk aan de kleur kan zien wat de shampoo en de conditioner is. De roze voor conditioner en de rode voor de shampoo.

Ook de conditioner bevat 250ml en kost ook €1.50

PS... Super Blends
Het enige wat ik over de structuur van de conditioner heb te zeggen is dat die redelijk dun is. Hij verdeelt daarin tegen wel makkelijk. Doordat de shampoo mijn haar een plastic gevoel had gegeven moest ik de conditioner over mijn hele haar gebruiken waar ik het normaal alleen in mijn punten doe. Dit doe ik omdat mijn haar anders te veel naar beneden gaat hangen en zijn volume mist.

En waar ik bang voor was gebeurde dus ook. Doordat ik de conditioner ook bovenop mijn hoofd had gebruikt, miste mijn haar zijn volume en kreeg ik het in geen mogelijkheid in model. Ik heb de volgende wasbeurt deze conditioner nog een keer gebruikt in combinatie met mijn normale shampoo en dan alleen in de punten. En dat ging wel goed.

De geur

De geur van de shampoo en conditioner is granaatappel, groene thee en cranberry. Als ik aan beide ruik, ruik ik deze geuren niet terug. Ja het ruikt zoekt maar als je had gezegd dat het een mix van andere vruchten is had ik het ook geloofd. Begrijp me niet verkeerd, hij ruikt lekker hoor. Wat zoetig maar toch wel fris. Alleen als je wilt dat je haar hier naar blijft ruiken heb je aan deze shampoo en conditioner een verkeerde want een halve dag later ruik je er niks meer van.

Mijn mening

Als je deze producten van PS… Super Blends nu nog kan vinden in de Primark laat ze dan maar liggen of neem alleen de conditioner mee. Ik ben gewoon geen fan. Mijn favorieten shampoo en conditioner zijn van Balea en die kosten zo een €0.50 per stuk en volgens mij zit er meer in!

Wat is jouw favoriete shampoo en conditioner?

Follow

Meer Primark beauty? Het pigment van dit oogschaduw palette is verbazingwekkend!

6 Comments on PS… Super Blends | Shampoo & Conditioner

 1. Julie
  19 maart 2018 at 17:24 (6 jaar ago)

  Wat jammer dat ze niet goed zijn! Ze zien er wel leuk uit en de geur klinkt anders ook wel lekker! ?

  Beantwoorden
 2. Marlies
  19 maart 2018 at 17:46 (6 jaar ago)

  Ik geloof niet zo in die hele goedkope shampoo’s. Daar kan volgens mij niets inzitten voor dat geld! Ik heb best moeilijk haar, dus ik koop vaak wel een goed merk.

  Beantwoorden
 3. Cynthia
  19 maart 2018 at 21:04 (6 jaar ago)

  Jammer dat het niets is. Wel een duidelijke review! Hier heb je tenminste wat aan!

  Beantwoorden
 4. Es
  19 maart 2018 at 22:22 (6 jaar ago)

  Wat jammer, vind de verpakking wel erg leuk! X

  Beantwoorden
 5. Lipstickencupcakes
  21 maart 2018 at 09:22 (6 jaar ago)

  Mijn favoriete shampoo en conditioner zijn momenteel die van Kerastase. Ik gebruik ze in combinatie met de Sugarbearhair haar vitamines, omdat ik erg last heb gehad van haaruitval. Ik merk wel echt dat mijn haar weer voller wordt.

  Beantwoorden
 6. Frederique
  22 maart 2018 at 13:22 (6 jaar ago)

  Ik heb nooit dit soort producten bij de Primark gekocht. Ik mis ook niets als ik het goed begrijp 😉 Mijn shampoo en conditioner neem ik elke vakantie mee vanuit Frankrijk.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.