Rescue
Een tijdje terug was ik in Amsterdam en dan kan ik natuurlijk niet langs de Primark lopen zonder even naar binnen te gaan. Ik deze dag nam voornamelijk beauty producten mee. Vandaag wil ik dan ook meer vertellen over de PS.. Superfood rescue balm.

Rescue Balm
De tube voelt heel stevig aan en is een mooie licht roze kleur. Er zit 75ml in en volgens de verpakking zit er ook avocado en granaatappel in.

Als ik even naar de ingrediënten ga kijken. Staat als eerste 3 ingrediënten; Water, Amandel olie en bijenwas. Verder zit er zonnebloemolie en olijfolie in. Jeetje wat veel oliën haha. Heel wat verder in het lijstje zit er nog avocado olie en granaatappel extract in. Dus in hoeverre die een werking hebben in de crème vraag ik me af. Maar met alle soorten oliën klinkt het ieder geval erg voedend.

Ik ben ook wel zwaar onder de indruk van de tube. Hij is volgens mij van best wel dik plastic gemaakt waardoor die best stevig aanvoelt. Dit voelt toch net wat luxer als een tube die je alle kanten op kan bewegen.

Rescue Balm
De crème zelf is ook erg dik, wel smeert die wat lastig uit omdat die zo dik is. Maar goed hij is ook wel echt bedoelt voor droge plekjes en die hebben over het algemeen wat meer verzorging nodig. Hij heeft een aangename zachte wat bloemige geur. Wat ik dan wel weer jammer vind is dat er parfum in zit. Ondanks dat het laag in de lijst van ingrediënten staat had ik hem liever zonder parfum gezien. Droge plekjes zijn vaak al gevoelig en parfum zal daarbij niet echt helpen.

Conclusie

Door de parfum zou ik hem niet heel snel op droge plekjes gebruiken. Wel vind ik de geur heel lekker en voelt die heel voedend aan. Ik zal hem dan ook zeker niet aan de kant gooien. Met dit koude weer hebben mijn handen meer verzorging nodig en ik denk dat deze crème voor mij qua voeding perfect is. Zelf proberen? Voor €4 haal jij hem bij de Primark ♥

Ken jij deze Rescue Balm van de Primark al? En heb jij nog aanraders voor droge plekjes?

Follow

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.