Ik heb een zwak voor mooie en/of leuke verpakkingen en het nog erger als het ook nog een aanbieding is. Dus toen laatst deze vegan en natuurlijke shower gel in de aanbieding was ging die mee naar huis! Tijd voor een review.

Voor we verder gaan wil ik even wat kwijt over de situatie waarin we allemaal verkeren. Mijn blog draait om beauty en alles er omheen, ondanks dat de wereld in een crisis verkeert rondom Corona wil ik dat mijn blog blijft draaien met de onderwerpen waar ik al over schreef. Dit klinkt misschien voor sommige oppervlakkig maar dit is voor mij de enige plek waar ik er niet mee bezig ben. Ik heb naast mijn blog gewoon nog mijn werk, kind en huishouden. Wil je graag beauty dingen lezen ben je hier aan het juiste adres ♥

Als je niet naar buiten hoeft, blijf binnen en luister goed naar wat er van je gevraagd wordt. Blijf allemaal veilig! ♥

Terug naar de review.

Verpakking

Wat ik erg tof aan de verpakking vind is dat het een pompfles is. Geen gekloot met een dop in de douche! Het etiket geeft natuurlijk maar vrolijk gevoel. Doordat er dus leuke poppetjes opstaan wilt zelfs Bentley deze wel gebruiken.

Ook leuk is dat op de achterkant een receptje staat voor een masker. Ik heb hem nog niet geprobeerd maar wil het zeker wel gaan doen.

Refresh

Er zijn totaal vier geuren in deze lijn shower gels. Ik koos voor de geur refresh omdat ik van frisse maar fruitige geuren hou onder de douche. En deze is met de geur van passievrucht, granaatappel en een etherische pepermuntolie zeker. De geur is ook echt heel lekker en totaal niet chemisch.

Planeta Organica shower gels zijn 100% vegan en 95% van de gebruikte ingrediënten is van gecertificeerd natuurlijke oorsprong. Alle formules zijn vrij van irriterende werkstoffen zoals SLS, parabenen, siliconen en minerale oliën. De flessen bevatten 500 ml shower gel en zijn 100% recyclebaar.

Mijn mening

Deze shower gel is hier in huis goed bevallen. En ik wil zeker nog andere geuren uit deze lijn gaan proberen. Mijn huid ruikt na het douchen super lekker en voelt ook schoon en zacht aan. Ik vind hem dus zeker een aanrader.

Voor 5.99€ krijg je dus een fles van 500ml maar we kennen allemaal de Kruidvat en er zijn vaak zat aanbiedingen. Ik kocht mijn fles laatst dus voor mijn 3€!

Wat is jouw favoriete shower gel?

Follow

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.