Voor mijn wenkbrauwen heb ik echt al bijna 2 jaar een vaste routine en vaste producten. Vooral omdat ik erg kieskeurig ben en veel kleuren net te warm vind. Maar toen ik bij de Action was en de Tattoo Brow zag hangen moest die mee naar huis. Ik was vooral benieuwd naar de kleur en hoelang het blijft zitten. Ondanks ik mijn routine fijn vind, het kan altijd makkelijker!

Tattoo Brow

Er zijn drie kleuren verkrijgbaar. Ik nam zelf de donkerste kleur meer namelijk de kleur 228 Dark Brown. Dit is namelijk vaak de kleur die het minste warm is. En in de verpakking ziet het er ook wel uit als een vrij donkere maar koele kleur.

De applicator van de Tattoo Brow heeft veel weg van een nagellak kwastje. En ik kan je vast vertellen deze vind ik dus echt niet fijn om te gebruiken.

De Test

Ik breng met dit kwastje het product aan op mijn hand of op een schaaltje. Let wel op met aanbrengen op je hand dat je het niet te lang laat zitten want je krijgt een vlek! En daarna breng ik het aan met een wenkbrauwkwastje.

Je moet het spul minimaal 20 minuten laten intrekken en maximaal 2 uur. Qua intensiteit merk ik weinig verschil tussen die 20 minuten en de 2 uur. Maar ik merk wel dat hoe langer ik het laat zitten hoe beter het ook op de huid blijft de komende dagen na gebruik.

Video

Op Instagram plaatste ik een IGTV video hoe ik de Tattoo Brow gebruik. Zoals je kan zien is het vrij makkelijk. Ik kreeg best veel reacties dat mensen het niet zo goed durven te gebruiken. Maar kleine foutjes zijn makkelijk te corrigeren bij het aanbrengen met een wattenstaafje. En als het na gebruik niet naar je zin is gebruik je een cleanser op oliebasis en na een paar keer poetsen is het bijna helemaal verdwenen!

Mijn mening

Qua kleur vind ik deze precies goed. Ik was de eerste keer echt wel een beetje bang dat die groen zou gaan uitslaan. Het is even werk om het aan te brengen. Vooral omdat het wennen is, kleine foutjes corrigeren en dan nog het laten intrekken.

Wel fijn is dat je dit ‘s avonds kan doen. En dan gewoon rustig op de bank kan gaan zitten om het te laten trekken. Of je kan je huishouden doen maar zo productief ben ik niet in de avond. Op de verpakking staat dat het drie dagen blijft zitten. Ik zou er van uit gaan dat het maximaal twee dagen blijft zitten, ik moest dag 3 echt wel weer mijn potlood pakken.

Zelf proberen? De Tattoo Brow van Max&More kost maar 0.99€. Zoals ik al zei is die wel maar verkrijgbaar in drie kleuren wat jammer is, had graag wat meer variatie gezien.

Hoe ziet jouw wenkbrauw routine er uit?

Follow
 

2 Comments on Tattoo Brow | Max&More | Action

 1. Rachel Kromdijk
  23 maart 2020 at 17:05 (4 jaren ago)

  De kleur past perfect bij je haar, wat heb je een fijne review gemaakt zeg.

  Beantwoorden
 2. Sabrina
  26 maart 2020 at 11:12 (4 jaren ago)

  Wat een goede review! Thanks!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.