Ik kan nooit de action in lopen zonder van alles mee te nemen wat ik niet nodig heb. Het is tegenwoordig wel minder erg als voorheen! Maar ik was laatst weer is in de Action en zag de Wonder Balm liggen. Gezien het nog steeds koud is buiten leek het mij een goed idee om deze Wonder Balm is te gaan testen!

Er zijn drie varianten van de Wonder Balm. Ik nam de Peach Tinted mee. Vooral omdat de andere twee varianten me niet heel erg aanspraken en ik de kleur van deze verpakking het leukste vond.

Verpakking

Want laten we eerlijk zijn deze verpakking schreeuwt zomer. Super vrolijk oranje doosje met een opening waar je de gele tube mooi kan zien zitten.

De tube zelfs voelt aan de buitenkant aan als plastic maar als je er in knijpt lijkt het alsof de binnenkant aluminium is. Er zit een vrij kleine opening in de tube waar product uit komt, doordat de balsem zo dik is komt het er wel vrij lastig uit.

Wonder Balm

Deze Wonder Balm zou de huid moeten verzorgen, hydrateren en geeft kleur. Nu ben ik het met dat geeft kleur niet echt eens. Ja de balsem heeft een kleurtje maar wanneer je hem uitsmeert is dat ook wel verdwenen.

Het eerste ingrediënt is petrolatum, een mooi woord voor vaseline. Ook zit er olijfolie, aloë vera en papaya extract in. Zijn allemaal verzorgende en hydraterende ingrediënten. Maar gezien er verder erg weinig andere ingrediënten in de balsem zitten ga ik er vanuit dat de hoeveelheden van deze ingrediënten minimaal zijn.

Volgens mij heb ik mijn mening over vaseline op mijn blog nog nooit uitgesproken. Maar ik ben van mening dat het weinig doet voor de huid. Ik ga niet zeggen dat het slecht is voor je maar in mijn ervaring met mijn huid doet het ook niet heel veel goeds.

Mijn mening

Voor de prijs hoef je de Wonder Balm niet te laten liggen. Hij kost namelijk maar 0.98€ voor 50ml product. Ook super fijn is dat er geen parfum of toegevoegde geur in zit en de balsem geurloos is.

Maar zoals je al kon lezen ben ik geen fan van vaseline producten. Gewoon omdat ik het gevoel heb dat het niet veel doet en ik vind het gevoel van vaseline op mijn huid gewoon niet heel fijn. Het is een combinatie van vettig en plakkerig waar ik niet goed tegen kan.

Ik heb Bentley de balsem ook laten proberen en hij zegt dat die hem wel lekker glibberig vind en dat zijn lippen lekker zacht voelen als het is ingetrokken. Het is dus echt net waar jouw eigen voorkeur ligt qua producten.

Wat gebruik jij graag voor droge lippen?

 

Follow
 

2 Comments on Wonder Balm | Peach Tinted | Action

  1. Rachel Kromdijk
    3 maart 2020 at 09:51 (4 jaar ago)

    Wat fijn dat dit product geen parfum bevat, ze gooien er tegenwoordig zoveel troep in! Ziet er verder goed uit. Zelf gebruik ik nu twee labello’s!

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.