Ik was aan het kijken door mijn oude blogs van mijn vorige blog en kwam uit bij een Beauty TAG uit de oude doos. Als beauty en als make-up liefhebber heb ik nogal wat producten in huis liggen. We zijn allemaal wel is schuldig aan een van de zeven zonden, daarom gaan we het daar vandaag is over hebben in de Seven Deadly sins of Beauty TAG. Kijk je mee?

Hebzucht

Wat is je goedkoopste beautyproduct en wat is je duurste?

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lotte Kirsten (@beautifuldisasternl) op

Mijn duurste is niet heel moeilijk. Op gebied van make-up is dat mijn Inglot palette. Een aantal jaar terug kocht ik een leeg palette van Inglot voor 14€. Oké Lotte maar dat is toch niet zo duur? Nee klopt maar het lege palette moest ook gevuld worden. Dit palette heeft 10 plekjes om te vullen met dus ook 10 oogschaduws die toen €7 per stuk kostte. Dit palette kwam uiteindelijk dus op een bedrag van 84€, dat vind ik toch echt wel best duur voor wat oogschaduw.

Mijn goedkoopste van alles wat ik heb weet ik niet zeker maar mijn goedkoopste van make-up product wat ik dagelijks gebruik is mijn wenkbrauwpotloodje van Catrice. Volgens mij kost die ongeveer 3€. Het is trouwens de Slim’matic ultra precise brow pencil, deze is echt heel fijn omdat het puntje super klein. Enige nadeel is dat die best snel op is. Qua verzorging is dit mijn shampoo en conditioner die zijn van Balea en kosten uit mijn hoofd zo een €0.50 per stuk.

Woede

Met welk beautyproduct heb je een haat/liefde relatie?

Foundation 100%! Sinds een paar maanden draag ik eigenlijk bijna nooit meer foundation. Begrijp me niet verkeerd ik vind het effect dat foundation kan hebben echt heel mooi maar mijn huid wil er gewoon niks van weten. Wanneer ik het opsmeer zit het even mooi en een half uur later niet meer. Wat er gebeurt geen idee en ik heb dit met bijna elke foundation jammer genoeg.

Gulzigheid

Wat zijn jouw lekkerste beautyproducten?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lotte Kirsten (@beautifuldisasternl) op

Dit vind ik een moeilijke vraag! Ik vind best wel veel producten lekker ruiken maar als ik echt een keuze moet maken ga ik voor de mango shampoo en conditioner van Balea. Ik heb sowieso een obsessie met de geur van mango en als pluspunt is deze shampoo en conditioner ook nog is erg fijn.

Luiheid

Welk beautyproduct verwaarloos je uit luiheid?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lotte Kirsten (@beautifuldisasternl) op

Mijn scrubs? Ik ben gewoon echt te lui om mijn lichaam helemaal te scrubben. Ik vind het super lekker maar het is altijd zoveel werk, haha.

Trots

Welk beautyproduct geeft je het meeste zelfvertrouwen?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lotte Kirsten (@beautifuldisasternl) op

Hier kan ik er echt niet maar 1 kiezen. Het meeste zelfvertrouwen heb ik wanneer ik me goed voel en dat staat los van beautyproducten maar een mooi opgemaakt gezicht wil er soms best bij helpen. En dan is het niet maar 1 product die daar voor zorgt.

Lust

Welk high end product zou je nog graag willen hebben?

Nu ga ik eerst even eerlijk zijn en vertellen dat dit dus niet de originele vraag was die in deze TAG stond. De originele vraag was Wat vind je het meest aantrekkelijk aan het andere geslacht? Maar ik vind die vraag niet passen tussen de rest van de vragen dus besloot ik een andere vraag te stellen.

Dat maakt de vraag voor mij trouwens niet veel makkelijker omdat ik niet super veel heb met high end producten. Na lang nadenken kwam ik op de skincare van Sensai. Of dit echt onder high end valt weet ik niet maar ik vind het een fijn maar veelte duur merk. Mijn huid is overigens wel echt verliefd op deze producten wat de prijs nog vervelender maakt, haha.

Jaloezie

Welk beautyproduct zou je het liefst ontvangen als cadeau?

Ik ben niet zo van de cadeautjes, ik koop mijn beautyproducten het liefste zelf. Maar als ik echt iets zou moeten kiezen om te krijgen zeg ik geen nee tegen het Blood Sugar palette van Jeffree Star, zo mooi..

Tijd voor jullie zonden! Wat is jouw duurste product, welk high end product zou je nog willen hebben en welk product verwaarloos jij?

Follow

1 Comment on Seven Deadly Sins of Beauty TAG

  1. Rachel
    5 december 2018 at 14:35 (5 jaar ago)

    hmm ik vind cadeautjes altijd wel leuk en ik word altijd onwijs happy van oogschaduw palettes!

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.