SmoothiesSinds een paar maanden maak ik met regelmaat een smoothie. Hiervoor gebruik ik eigenlijk altijd smoothie mixen die ik zo in mijn blender kan gooien en soms vul ik die nog een beetje aan met andere fruit. Toen ik van het weekend in de folder van de Aldi keek zag ik dat ze nu ook smoothies in de vriezer hebben. Ik heb ze alle vier gehaald om te proberen en vandaag vertel ik wat meer over deze smoothies.

SmoothiesDeze smoothies van de Aldi zijn perfect voor wie geen blender heeft want ze zijn al helemaal geblend en daarna in kleine chips ingevroren. Je hoeft dus alleen maar de hoeveelheid die je wilt hebben uit de verpakking te halen en het laten ontdooien. Handig om in de avond klaar te zetten in de koelkast. Scheelt weer tijd in de ochtend.

In elk doosje zit 450 gram bevroren smoothie, dit is genoeg voor 4 kleine glazen. Tijd voor de review!

De oranje smoothie

Smoothies
De smoothies hebben geen bijzondere namen ze zijn genaamd naar de kleur die hij heeft. Dit is dan ook de oranje smoothie. In deze smoothie zit wortelen, sinaasappelsap, appel, perzik, ananas, butternutpompoen en agavesiroop.

Smoothies
De smoothie-chips zitten redelijk los in de verpakking waardoor ze er makkelijk uit gaan. En ze hebben een mooie kleur oranje.

Smoothies
Toen de smoothie-chips ontdooit waren was het tijd om te proeven. Ik vond deze heel waterig en de sinaasappel overheerste heel erg. Ik heb hem omdat hij toch al voornamelijk naar sinaasappel smaakte nog even in de blender gegooid met een beetje extra sinaasappelsap. Hiermee wilde ik kijken of ik de smaak iets minder waterig zou kunnen maken. Dit was zeker gelukt maar niet helemaal. Erg jammer want alle dingen die in deze smoothie zitten vind ik normaal erg lekker!

Prijs – €1.99

De groene smoothie

Smoothies
En mocht je het aan de hand van de foto nog niet door hebben dit is de groene smoothie haha. In deze smoothie zit spinazie, appel, venkel, meloen, druiven, agavesiroop en lijnzaad.

Smoothies
Ik ga heel eerlijk zijn, ik hou normaal echt totaal niet van groene smoothies maar deze review zou niet compleet zijn zonder. De smoothie-chips hebben een hele donkergroene kleur. Niet heel uitnodigend voor iemand die dit soort smoothies liever laat staan haha.

Smoothies
Oké, nee. Gewoon nee! Ik gaf al aan dat ik totaal niet van groene smoothies houd. En deze smoothie bewijst het weer. Ik kan zo slecht uitleggen waarom, maar ik vind het gewoon niet lekker, groente moet ik eten niet drinken haha. Ik heb hem nog een beetje aangelengd met sinaasappelsap maar daar werd het nog niet beter van.

Prijs – €1.99

De rode smoothie

Smoothies
En dan hebben we de rode smoothie! Voor deze heb ik echt veel hoop. In deze smoothie zit frambozen, aardbeien, agavesiroop en bosbessen.

Smoothies
De smoothie-chips hebben een mooie diep rode kleur en gingen ook weer makkelijk los van elkaar om ze in een glas te doen.

Smoothies
Toen de smoothie-chips waren gesmolten merkte ik dat deze wel erg dik was, dus heb ik hem ook weer wat aangelengd met sinaasappelsap. Ik vind deze smoothie eigenlijk heel zuur ik maak deze variatie wel vaker zelf in mijn blender. Beetje diepvriesfruit en wat sinaasappelsap en mixen maar, maar dan is hij veel zoeter. Ik ga deze van de week nog een keer proberen maar dan gooi ik alles in de blender met een lepel honing kijken of dat het beter maakt.

Prijs – €2.99

De gele smoothie

Smoothies
De gele smoothie, deze klinkt echt zo lekker! Hier zit in ananas, kokosmelk, mango en agavesiroop. Deze mix brengt me echt op ideeën voor andere smoothies te maken met kokosmelk.

Smoothies
Deze smoothie-chips voelde veel zachter als de andere drie! En ik moet ook zeggen alle smoothies kwamen overeen met de kleur naam, maar deze vind ik toch echt meer naar licht groen neigen haha.

Smoothies
Oké we hebben een winnaar. Van de vier verschillende smoothies vind ik deze het lekkerste. Wanneer de smoothie-chips gesmolten zijn is deze ook weer erg dik, maar wel erg lekker. Ik heb hem ook weer even wat aangelengd met sinaasappelsap en dan is hij ook erg lekker.

Prijs – €2.99

Smoothie conclusie

Ik ben zelf niet heel erg te spreken over deze mixen. Ik vind de gele alleen erg lekker maar zoiets kan ik ook met anderen mixen en dan mijn sinaasappelsap vervangen voor kokosmelk of een combinatie van die twee. Als je geen blender hebt is dit wel een goede optie maar dan nog raad ik alleen de gele aan.

Ook vind ik het best apart dat er prijsverschillen zitten in de doosjes. Helemaal omdat de goedkopere doosjes meer ingrediënten bevatten. Wel zijn ze alle vier geheel vegan wat wel fijn is, zo kan iedereen ze drinken!

Ik hou van smoothies maar ik gebruik liever mijn blender haha. Willen jullie volgende keer een review van de smoothie mixen van de Lidl?

Follow

Ook lekker is deze blueberry apple crumble!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.