summer escape
Een van mijn favoriete make-up merken is Pupa Milano, wie hier vaker komt weet dit natuurlijk. Ik mocht een tijdje terug een aantal producten uit de Summer Escape lijn in ontvangst nemen. De zomercollectie van Pupa is elk jaar weer prachtig om naar te kijken en om te gebruiken. Maar is de collectie van dit jaar net fijn als voorgaande jaren?

De Summer Escape lijn bestaat uit 11 prachtige producten waarvan ik er 3 heb mogen ontvangen. Tijd voor mijn mening en natuurlijk een look!

Metal Shadow | 001 Metallic Dream

En hoe leuk is de verpakking van deze oogschaduw. Het voelt heel erg mediteriaans/zomers aan. Ik hou ervan dit zijn de verpakkingen die ik graag in het zicht neer zet om naar te kijken!

summer escapeDe metallic oogschaduws zijn echt altijd super mooi en gepigmenteerd. Deze oogschaduw is daar dan ook geen uitzondering op. Een prachtige warme brons kleur met intense shimmers. De beste manier om deze aan te brengen vind ik gewoon met een vinger, de kleur is dan het meest intens.

Extreme Kajal | 007 Ultramarine

Liquid liners zijn niet mijn ding. Je zal mij dan ook niet heel snel met een winged liner zien lopen. Maar gekleurde kajal oogpotloden kom maar door! Ik hou ervan en was dus heel blij dat ik deze blauwe kleur mocht ontvangen. Hij is echt super zacht en gepigmenteerd. Naast deze blauwe kleur is er nog een potlood in een wat meer donkerblauwe kleur.

Lip Dream | 002 Red Desire

En het laatste product is een Lip Dream in een prachtige rode kleur. Deze heeft de glans van een gloss en de kleur van een lipstick, voelt zacht aan op de lippen en plakt niet. De kleur blijft lang op de lippen zitten maar de glans verdwijnt na een tijdje wel. Ook handig om te weten is dat na een snack of maaltijd wel een bijwerking gewenst is.

Swatches

Zoals je kan zien bedekt de oogschaduw bijna alle inkt in mijn tattoo dus het pigment is er zeker! De lipstick is echt super zacht en glanzend en erg rood! En het oogpotlood bevat ook een soort satijnen glans waardoor die een beetje metallic lijkt.

Look

summer escapeIk heb Metallic Dream gebruikt op het bewegend ooglid en Ultramarine op de waterlijn. De oogschaduws die ik verder heb gebruikt ben ik vergeten op te schrijven, maar je kan hiervoor elke bruine oogschaduw gebruiken die je hebt als die maar een warme ondertoon heeft.

De oogschaduw en het potlood zorgen samen voor een bronzed look perfect voor de zomer.

summer escapeIk maakte één ooglook maar meerdere foto’s. Ik maakte namelijk een foto waar ik alle producten draag en één waar ik de lipstick niet draag. Een lipstick kan een look namelijk af maken maar wanneer ik hem in dit geval weg laat lijkt de look een stuk zachter.

Ondanks ik de lip kleur prachtig vind en ook zeker nog vaak zal dragen gaat mijn voorkeur voor deze look uit naar een wat meer neutrale lip.

Mijn mening

Summer Escape is weer een prachtige zomerlijn van Pupa. Ik had niet anders verwacht van deze items als dat ik ze fijn zou vinden. En ondanks ik dit jaar nergens heen ga kan ik me in ieder geval zomers voelen.

De Pupa Summer Escape summer collectie is verkrijgbaar op pupa.nl. Wil je weten waar het dichtstbijzijnde verkooppunt is? Klik dan hier.

Wat vind jij van de Summer Escape collectie?

 

Follow

Deze blog bevat producten die ik heb gekregen dit veranderd mijn mening niet! Lees er meer over in mijn disclaimer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.