Er zijn weer nieuwe items van Femme Luxe binnengekomen! En ja ik weet dat het bijna zomer is maar ik moest en zou een fluffy trui hebben. Maar natuurlijk heb ik meer besteld. Benieuwd wat ik heb besteld?

Kleine herhaling:

Ik ben voor Nederlandse standaarden niet heel lang, namelijk 1.77. Wel ben ik op dit moment vrij zwaar, hoe zwaar en de achterliggende reden gaan we het niet over hebben. Over het algemeen is mijn kleding maat een L of XL en heb dus voor de grootste maten gekozen die Femme Luxe aanbiedt.

Onder elk item zal ik aangeven wat ik van de kwaliteit en pasvorm vind maar ook hoe comfortabel ik me voel. Ook zal ik aangeven in welke maten ze te krijgen zijn en de prijzen zonder korting. Maar over het algemeen heeft elk item altijd korting, het verschilt alleen vaak hoeveel de korting is.

Keira & Amari

Deze twee items heb ik samengevoegd omdat ik vind dat ze bij elkaar horen. Dit zijn de enige items deze keer die ik niet aan heb op de foto omdat ze echt ontzettend doorschijnen.

Laten we beginnen met de broek. De pasvorm is super mooi, de stof is superzacht en zit super comfortabel. Ik baal dan ook echt heel erg dat die zo erg doorschijnt. Ik heb geprobeerd er meerdere dingen onder aan te doen maar eigenlijk valt het bij alles op. Op dit moment had ik geen nude kleurige legging in huis dus misschien wil ik dat nog proberen.

Ik heb deze in de maat 14

Materiaal: 10/10
Pasvorm: 9/10
Comfort: 8/10 en buiten huis 0

Keira Wide Leg Trousers zijn verkrijgbaar in de maten 6, 8, 10, 12 & 14 en kost €27.95.


De top is een off the shoulder top en qua maat is die goed maar hij valt een stuk korter als ik had verwacht. De stof is precies hetzelfde als de broek en dus superzacht en comfortabel op de huid. Maar ook de top schijnt extreem door.

Ik heb deze in de maat 14

Materiaal: 10/10
Pasvorm: 4/10
Comfort: 6/10 en buiten huis 0

Amari Off The Shoulder Tops zijn verkrijgbaar in de maten 6, 8, 10, 12 & 14 en kost €25.95.

Jealyn


Een tijdje geleden had ik al een aantal cropped sweaters besteld bij Femme Luxe. En ik woon zon een beetje in die truien. Ze zitten erg comfortabel en zijn niet te warm. Dus toen ik zag dat er meer varianten waren koos ik er gelijk één uit. Ik koos deze roze die mijn naam riep. Ik heb hem hier gecombineerd met mijn bloemetjes jurk maar hij kan ook echt heel goed veel simpeler en vooral rustiger gestyled worden.

Leuk detail vind ik deze rits en het rondje wat er aanhangt. Voelt toch gelijk alsof er meer aandacht aan besteedt is.

Ik heb deze in de maat L (12/14)

Materiaal: 10/10
Pasvorm: 9/10
Comfort: 9/10

Jaelyn High Neck Sweatshirts zijn verkrijgbaar in de maten xs (6/8), s (8/10) m (10/12) & L (12/14) en kost €29.95.

Keilani


Het laatste item is ook mijn favoriete item van deze bestelling! Deze trui heeft een superzachte teddy stof en als ik thuis ben woon ik hier in! Zoals je kan zien is die voor een trui vrij lang en voel ik me er erg comfortabel in!

Ondanks ik er verliefd op ben, hij superzacht is en ik hem niet meer uittrek. Is het wel belangrijk om even te laten zien dat de afwerking van deze trui wel wat aan de slechte kant is. Laten we eerlijk zijn er is amper een afwerking. Nu is het voor mij een trui die ik alleen thuis aan heb dus vind ik het niet heel erg. Maar als je hem vaker aan wilt buitenhuis is het toch wel een dingetje.

Ik heb deze in de maat 16

Materiaal: 10/10
Pasvorm: 10/10
Comfort: 100/10

Keilani Oversized Jumpers zijn verkrijgbaar in de maten 4, 6, 8, 10, 12, 14 & 16 en kost €38.95.

Mijn mening

Ik denk dat mijn mening van deze bestelling vrij duidelijk is. Ik ben vooral blij dat dit keer alles past!

Wat was jouw favoriete item van deze bestelling?

Follow

Deze blog bevat producten die ik heb gekregen dit veranderd mijn mening niet! Lees er meer over in mijn disclaimer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.