Wanneer we het over lipstick hebben zal altijd mijn antwoord zijn dat ik normale lipsticks verkies boven liquid lipsticks. Ik vind namelijk dat een liquid vaak mijn lippen uitdroogt of lelijk vervaagd. Toch hoor ik overal hele goede verhalen over de Superstay Matte Ink liquid lipsticks van Maybelline. Dit moest ik natuurlijk zelf uitproberen dus kocht ik gelijk maar twee kleuren.

De verpakking vind ik erg mooi, je kan aan de huls gelijk zien welke kleur je in je handen hebt. Ideaal. Ondanks het een drogisterij product is voelt de verpakking ook helemaal niet goedkoop aan.

De kleuren

De eerste kleur is ik koos was 15 Lover.

Dit is een wat donkerder roze kleur met een wat paarse ondertoon. Voor mij is dit een kleur die ik dagelijks zou dragen. Hij is opvallend maar ook weer niet te opvallend.

De tweede kleur die ik meenam is 10 Dreamer.

Deze roze tint valt voor mij onder de noemer bubblegum roze. Dit is niet een kleur die ik dagelijks zal dragen maar als ik dan ook eerlijk ben heb ik hem vooral meegenomen om te mengen met Lover.

Swatches & aanbrengen

De doe foot applicator van de Superstay Matte Ink is vind ik best speciaal. Hij heeft aan beide kanten een klein holletje waar zich lipstick in verzamelt zodat je niet constant hoeft terug te dippen in de huls. Ook loopt die mooi puntig uit waardoor je makkelijk een lijn kan trekken rondom je lippen.


Zoals je aan de swatches kan zien vallen beide kleuren wel redelijk onder de noemer nude lipsticks. En ja ondanks dat ik vrij licht ben is Dreamer ook voor mij nog echt wel echt een lichte kleur roze.

Looks


Lover is zoals je kan zien voor mij vrij donker. Toch vind ik deze kleur echt prachtig. Hij is roze met een paarse ondertoon waardoor het prima door kan als mijn dagelijkse lipstick deze herfst en winter.


Dreamer is zoals ik al zei dus vrij licht. En voel ik me hier op een of andere manier ook vrij ongemakkelijk bij.

Mijn mening

Wanneer de lipsticks op de lippen zitten duurt het wel een tijdje voor ze volledig matte zijn opgedroogd. Nu zie ik dit niet echt als een probleem, wel dat ik het gevoel heb dat ze vrij plakkerig blijven aanvoelen op de lippen. De kleur geeft dan niet meer af maar het is ook meer het gevoel dat ze aan elkaar plakken.

Maar om dan weer een beetje positief te doen hij blijft wel zitten als een huis. Zelf na het eten en drinken zat de kleur nog mooi op mijn lippen. En ze voelen ook niet extreem uitgedroogd aan.

Ondanks mijn voorkeur nog steeds uitgaat naar gewone lipsticks kan ik alleen maar zeggen dat deze Superstay Matte Ink van Maybelline erg goed zijn. Er staan nog twee kleuren op mijn lijstje en dat beetje plakkerige gevoel neem ik dan maar voor lief!

Wat is jouw favoriete lipstick?

Follow

4 Comments on Superstay Matte Ink | Maybelline

 1. Rachel
  30 oktober 2019 at 20:45 (4 jaren ago)

  oh de eerste vind ik echt prachtig!

  Beantwoorden
 2. Yvet
  31 oktober 2019 at 08:46 (4 jaren ago)

  Grappig want mijn eerste aankopen van deze lijn
  waren precies dezelfde kleuren. En bij die lichte had ik ook
  meteen zoiets van eeuhm nee! Maarrrr combineer die 2 eens!
  Donker onder en de lichte in het midden van je lippen. Je krijgt
  hierdoor een gratis lip filler idee. Ik combineer deze 2 altijd
  samen ook omdat de kleur lover na een tijdje donkerder wordt
  op mijn lippen. Ik vind het samen heel mooi, ik ben benieuwd of je het een keer gaat testen.

  Beantwoorden
 3. gea
  31 oktober 2019 at 18:02 (4 jaren ago)

  Ik vind vooral de eerst kleur ontzettend mooi. Wat een prachtige resultaat hebben ze ook op de lippen.

  Beantwoorden
 4. Amelie van Writings by Amelie
  1 november 2019 at 21:33 (4 jaren ago)

  Ik stond op het punt om ééntje uit deze collectie mee te nemen. Toen bedacht ik me hoeveel lippenstiften ik al had en hoe weinig ik liquid lipsticks op doe. Dus ik ben er voorlopig niet voor gegaan. Goed om te weten wat jij er van vind!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.