Sheet maskers, ik hou er van. Geen gedoe met erop smeren en na aanbrengen je handen moeten wassen. Je vouwt het doekje uit en legt hem op je gezicht, het beetje serum wat op je handen zit masseer je gewoon in je handen. Even laten intrekken, doekje eraf en je bent klaar. Lekker snel en vaak effectief. Dit keer testte ik het Radiance Boosting sheet mask van Simple uit. Tijd voor een review.

De verpakking van dit masker vind ik erg leuk en kleurrijk. Dit is waarschijnlijk ook waarom die gelijk in mijn winkelmandje belanden. Ik las thuis namelijk pas wat het masker voor mijn huid zou moeten doen. En ondanks ik dus geen idee had kan mijn huid dit wel gebruiken.

Het masker zou je huid stralender, zichtbaar zachter en met een gezonde glow moeten achterlaten na gebruik. Maar ook zou 1 masker gelijk staan aan 20 dagen moisturizer. Mijn huid heeft chronisch vocht te kort dus klinkt goed.

Het masker

Net als het vorige masker wat ik van Simple testte is deze sheet weer erg dun en super zacht. Maar ook is die weer extreem vochtig. Allemaal goede punten voor een sheet masker.

Dun betekent namelijk dat het meeste serum echt op de huid komt en niet in de doek blijft zitten. Zacht zijn ze meestal wel maar ik denk doordat die zo dun is voelt toch nog zachter aan op de huid.

Ik heb geen klein hoofd maar ik wil nu ook weer niet zeggen dat ik een groot hoofd heb. En het masker past eigenlijk op het neusstukje na perfect op mijn hoofd. Mocht je dus een kleiner hoofd hebben dan zal die wat groot zijn.

Mijn mening

Het masker ruikt niet heel sterk maar wel aangenaam. Ook doordat die vrij nat is blijft die goed plakken aan het gezicht en kon ik gewoon dingen in mijn huis doen. Ik kan heel goed stil zitten behalve als het moet, dus dat ik dingen kan doen is erg fijn.

Na gebruik heb ik het masker in gemasseerd in de huid en niet afgespoeld. Mijn huid is inderdaad zacht en geïrriteerde plekjes lijken minder geïrriteerd. Qua hydratatie voelt het ook super goed maar ik kan niet zeggen dat het voor mijn huid gelijk staat aan 20 dagen moisturizer.

Ik vind dit een fijn masker. Ondanks dat ik niet volledig alle claims kan bevestigen doet die toch nog best wel wat voor mijn huid. Iets wat we van veel andere maskers niet kunnen zeggen.

Wat is jouw favoriete sheet masker?

Follow

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.