Als het om oorbellen gaat hou ik de laatste tijd heel erg van kleine ringetjes. Helemaal leuk als er iets leuks aanhangt of ze een persoonlijke touch hebben. Van Finaste mocht ik drie paar oorbellen uitzoeken en vandaag wil jou laten zien welke dat zijn geworden!

Initialen oorbellen

De eerste oorbellen die ik koos waren oorbellen waarin mijn initialen werden gegraveerd. Ik koos voor de letters LK omdat dit mijn 2 eerste initialen zijn, en omdat ik mijn 2 namen ook gebruik op social media. LK staat dan ook voor Lotte Kirsten.


Ik ben ook super blij met hoe strak dit lettertype is. Ik vind ze echt super mooi en omdat ze zo mooi klein zijn kunnen ze overal bij en zijn ze eventueel ook goed te combineren met meerdere oorbellen. Oke ik heb maar 1 gaatje in elk oor maar het kan en daar gaat het om toch!

Deze gegraveerde oorbellen kosten €24.95. Liever andere oorbellen of sieraden laten graveren, dat kan er is echt veel keus!

Origami Leeuw

Finaste
Het tweede paar dat ik koos was dit setje met origami leeuwen. Deze leeuwen komen uit de origami beestjes collectie en ze zijn allemaal super leuk. En ondanks ik normaal niet heel veel met leeuwen heb trok deze direct mijn aandacht.

Deze oorbellen spreken in mijn ogen echt voor zichzelf en ik heb dan ook weinig toe te voegen. Ik vind alle 3 de paar oorbellen die ik heb besteld echt prachtig maar dit is denk ik wel echt mijn favoriet. Ook deze zijn weer verkrijgbaar in goud en zilver.

Deze origami leeuwen oorbellen kosten €14.95

Kleine Bij

FinasteHet laatste setje heeft nog een diertje. Namelijk met oog op lente en zomer koos ik deze met een super schattig bijtje er op. Deze zijn iets kleiner dan de initialen oorbellen en echt super schattig.

De bij is net als de initialen in het bedeltje gegraveerd. Een super schattige touch aan een simpele maar prachtige oorbel. En ook hier koos ik weer voor goud maar je raad het al ook hier geldt dat die te krijgen is in het zilver!

Deze kleine bij oorbellen kosten €14.95

Mijn mening

Ik hou van kleine ringetjes die net even anders zijn. De kwaliteit van de oorbellen is echt heel goed en ze zijn nog is super mooi. De ringetjes zijn allemaal vrij klein en mocht je dus meerdere gaatjes in je oren hebben zijn ze goed te combineren met andere oorbellen zodat je een ware earparty kan creëren.

Wil je zelf nu ook wat mooie sieraden bestellen? Ik mag van Finaste jou een korting geven van 15% op de gehele collectie m.u.v de sale. Gebruik code BEAUTIFUL bij het uitchecken. De code is geldig t/m 27 maart.

Wat is jouw favoriete paar oorbellen?

Follow

Deze blog bevat producten die ik heb gekregen dit veranderd mijn mening niet! Lees er meer over in mijn disclaimer.

1 Comment on Earcandy met Finaste

  1. Sabrina
    26 maart 2020 at 11:11 (4 jaar ago)

    Prachtige oorbellen! Die met de leeuwen vind ik het mooist!

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.