This is it
Al enige tijd liggen ze in mijn kast en twijfelde ik of ik er een review over moet schrijven. Ik heb het over de haarmasker van This is it van de Action. Maskers voor je haar voor maar €0.48 per stuk, klinkt te mooi om waar te zijn niet?

Wat verwacht ik van een haarmasker?

Wanneer ik een haarmasker gebruik verwacht ik dat mijn haar een goede voeding krijgt en vooral goed gehydrateerd wordt. Dus wanneer na het gebruiken mijn haar droog is moet mijn haar zacht aanvoelen en vooral minder pluizig zijn.

Nu moet ik voor de review in gaan vertellen dat ik lastig haar heb. Naast dat ik veel haar heb is het ook nog is erg dik, droog en gestrest door verven. (al verf ik tegenwoordig alleen mijn uitgroei nog.)

Het roze masker

This is itHet roze masker zou voor volume en verzorging voor fijn en dun haar moeten zorgen. Zoals we net al hebben vastgesteld is dit niet mijn type haar. Maar dit is wel degene die ik het fijnste vind. Ondanks ik na gebruik nog steeds pluizig haar heb is het wel zacht en makkelijk uit te kammen.

This is it
Van alle drie de maskers is de textuur van dit masker ook het dikste en komt het meeste in de buurt de textuur die ik van een masker verwacht.

Het gele masker


Dit masker zou voor het herstel van droog en beschadigd haar moet zorgen. Klinkt als een masker voor mijn haar! Helaas was dit masker echt een misser. Ik had net zo goed alleen mijn haar kunnen wassen want het voelde niet zachter aan, pluisde meer en het leek wel of ik meer klitten in mijn haar kreeg hier van.


Qua textuur was deze ook het meest vloeibaar. Ergens leek het ook wel een beetje op een wat verdunde conditioner die gewoon niks voor mijn haar deed.

Het blauwe masker


Intens verzachten van pluizend en krullend haar klinkt ook goed. Ik heb dan wel geen krullen maar wel veel slag en intense pluizig haar, haha. Maar ik kan niet zeggen dat dit masker extreem veel deed. Mijn haar was zacht maar niet zachter dan dat ik een conditioner had gebruikt.

This is it
Het blauwe masker is qua textuur een net wat dikkere conditioner die wel erg makkelijk over mijn haar te verdelen was.

Aanrader of niet?

Ondanks ze maar €0.48 per stuk kosten raad ik ze niet aan. Mijn conditioner van Balea doet meer en die kost voor een hele fles €0.50. Natuurlijk mag ik niet te veel verwachten voor deze prijs en het zijn maar 1-minute maskers dus extreme intense verzorging had ik niet verwacht maar op een of andere manier had ik toch meer verwacht als dat er nu gebeurde.

Heb jij de This is it haarmaskers al een keer geprobeerd?

Follow

1 Comment on This is it haarmaskers | Action review

  1. Nicole Orriëns
    23 april 2018 at 06:53 (6 jaar ago)

    Nee, en dankzij jouw review ga ik mijn geld hierop besparen. Anders had ik ze misschien wel gekocht inderdaad. Dus dankjewel!

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.