Ik review niet vaak producten voor mijn wenkbrauwen omdat ik daarin eigenlijk heel saai ben. Ik heb één vast potlood, brow gel en twee soorten pomade. En deze producten gebruik ik al minstens twee jaar. Dus toen ik in de Lidl liep en de Perfect Brows van Cien zag liggen moest ik dit natuurlijk proberen. Krijg ik de perfecte wenkbrauwen met Perfect Brows?

Verpakking

Het eerste wat mij opviel is dat de producten heel erg geïnspireerd zijn op de wenkbrauw producten van Benefit. Ik heb geen ervaring met de wenkbrauw producten van benefit dus ik ga die vergelijking verder ook niet maken. Er zijn meerdere producten in de lijn van Cien als dat ik heb getest. Ik heb echt alleen meegenomen waarvan ik wist dat ik het ook echt ging gebruiken als ik de producten fijn vind.

Perfect Brows | Pomade

Ik hou van een goede pomade voor mijn wenkbrauwen. Ik gebruik normaal de dipbrow van Anastasia Beverly Hills of de pomade van Revolution. Welke ik normaal gebruik ligt een beetje aan mijn haar, heb ik uitgroei of niet, haha.

Ik heb van deze pomade de kleur 02 Deep Brown meegenomen. Er was nog een andere kleur maar ik vond die er te licht uit zien en er zat ook een redelijke warme ondertoon in waar ik niet van hou.


In de dop zit een soort van kwastje, zelf heb ik hier echt niks mee en het had van mij er niet bij gehoeven. Maar ik snap wel dat het voor sommige wel fijn is. Ik geef gewoon voorkeur aan mijn eigen kwasten.

Oke ik had dus al foto’s gemaakt en de pomade uitgeprobeerd toen ik besloot dat ik de foto’s lelijk vond. Het is dus niet zo een nette foto als normaal. De kleur is best donker zoals je ziet wat ik niet heel erg vind, alleen zijn mijn wenkbrauwen normaal niet zo donker.

Perfect Brows | Eyebrow Gel


Ik gebruik normaal een browgel van Essence, wat trouwens ook een dupe is van de browgel van Benefit. Ik vind die heel fijn omdat die naast goedkoop ook erg makkelijk te verkrijgen is. De Eyebrow gel van Cien komt in een miniatuur mascara huls. Niet heel bijzonder maar ik denk ook niet dat je hier iets spectaculairs van kan maken.


In de huls zit dan ook miniatuurversie van een spoolie. Deze spoolie is echt de perfecte grootte om mee door je wenkbrauwen te gaan zonder jezelf helemaal onder te smeren.

Brows & Swatches


De pomade lijkt met swatchen wat groenig door de koele ondertoon, hier was ik wel even bang voor. Straks loop ik met groene wenkbrauwen rond. De browgel daarentegen is gewoon mooi bruin. Nog steeds ben ik wel een beetje bang voor hoe donker de kleuren zijn.


Van links naar rechts;
♥ Zonder product er in.
♥ Alleen de browgel
♥ Alleen de pomade
♥ Pomade en browgel


Zoals ik al dacht zijn deze producten best donker voor mij. Ik ga niet zeggen te donker want het is niet dat het niet kan, maar het is zeker donkerder dan ik gewend ben.

Mijn mening

Het eerste wat ik super jammer vind en een gemiste kans is dat er maar twee kleuren zijn. De pomade is super zacht wat het makkelijk maakt om hem aan te brengen, wel is het goed opletten dat je het goed laat drogen. Want zolang die nog ‘nat’ is veeg die heel makkelijk uit en we willen geen donkere vlekken rondom onze wenkbrauwen.

De browgel is super fijn in gebruik en qua kleur. Enige vervelende is dat die best vloeibaar is waardoor die langzaam droogt en dan krijg je dus hetzelfde als met de pomade dat die snel uitveegt.

De producten zijn dus fijn maar hebben een kleine gebruiksaanwijzing. Ik gok dat deze wenkbrauwproducten tijdelijk zijn dus zolang ze, ze nog hebben sla je slag zou ik zeggen.

Tamara heeft ook de andere kleur en alle andere producten uit deze lijn dus check ook zeker haar blog even!

Wat gebruik jij graag voor je wenkbrauwen?

Follow
JouwBox

3 Comments on Brow Perfect by Cien | Lidl make-up

 1. Tessa
  7 augustus 2019 at 16:57 (5 jaar ago)

  Ik heb toevallig dezelfde producten gekocht. De pomade is niet aan mij besteed. De wenkbrauw gel is wel goed te doen, alleen ook te donker voor mij. Terwijl ik toch de lichtste kleur heb gekocht

  Beantwoorden
 2. Priscilla
  10 augustus 2019 at 21:13 (5 jaar ago)

  Ik vind het wel erg mooi bij je staan. Jammer inderdaad dat er niet meer variatie in kleur is. De producten zien er wel mooi uit.

  Beantwoorden
 3. Daisy De Vos Burchart
  10 augustus 2019 at 22:49 (5 jaar ago)

  Ik heb de pomade ook van de week in een review online gezet. Ook de deep brown.
  Ik vond het kwastje ook niet heel chill en heb gewoon m’n eigen kwastje gebruikt.

  De pennen heb ik ook in beide kleuren. Die zijn ook erg fijn 🙂

  Maar je kan de kleur hebben hoor!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.