De eerste Jouwbox van 2020 is binnen, editie 8 alweer! elke keer is deze box weer een feestje om open te maken. Tijd om ook jou de inhoud van de box te laten!

De box

Om de producten te kiezen die goed voor jou en je lichaam zijn is het lastig om de ingrediëntenlijst te ontcijferen. Vooral als je hier geen achtergrond in hebt. Om die reden hebben Tim Hortensius en Ralph Moorman hun handen ineengeslagen en hieruit is de JouwBox.

Eens per kwartaal wordt er een nieuwe JouwBox uitgeleverd die voldoet aan de strenge richtlijnen van voedingsdeskundige Ralph Moorman.

JouwBox is bedoeld voor hen die op een gezonde en voordelige manier in aanmerking willen komen met nieuwe producten. Deze producten zijn natuurlijk, vaak van biologische afkomst en glutenvrij.

In de box worden bekende merken gebruikt en alle ingrediënten zijn zorgvuldig gecontroleerd. Je kan een abonnement afsluiten voor de JouwBox en dan betaal je elk kwartaal €39 of je besteld hem eenmalig los en dan kost die €49.

Inhoud Jouwbox 8

De box heeft deze keer een waarde 160€ en bevat 9 producten. En zolang de voorraad strekt krijg je nu de KNO-spray van The Health Factory cadeau ter waarde van €34,95.

Tandpasta & Tandenborstel | Blue M


De eerste producten uit de box zijn de tandpasta en de ultra zachte tandenborstel van Blue M. Super fijn want mijn voorkeur gaat uit naar tandenborstels met een zachte kop. Gezien ik nog een andere borstel in gebruik heb, heb ik deze nog niet uitgeprobeerd. Hetzelfde geldt voor de tandpasta, zonden om een tube open te maken als de vorige nog niet leeg is.

Blue M bevat actieve zuurstof uit biologische honing wat de groei van ongewenste bacteriën te remmen en aangetast tandvlees herstellen.

Adviesprijs €15.99

Health | JOAN Nederlandse Thee


Qua merk kende ik deze thee al. Een tijdje terug had ik een doosje in de smaak Anne die was erg lekker. In deze box krijg je de smaak Health. Dit is niet echt mijn ding maar een vriendin van me vind hem erg lekker dus gaat die met haar mee naar huis.

De smaak Health bevat o.a. zeewier en duindoorn. Super leuk is dat deze thee gewoon uit Nederland komt.

Adviesprijs €3.99

Ice Day & Night White gold Elixer | By Kelsha


De serums van By Kelsha stonden al een tijdje op mijn wishlist om te proberen. Dat er nu een in de box zit is natuurlijk echt super! Ik gebruik hem nu ongeveer een week en hij is echt super fijn. Mijn huid voelt echt super zacht en gehydrateerd aan.

Dit serum bevat o.a. avocado, aloe vera, vitamine B, C en E. Allemaal ingrediënten die helpen bij hydratatie en verzorging tegen huidveroudering.

Adviesprijs €29.95

Dagcrème Gelee Royale | Bee Honest Cosmetics


Omdat ik niet te veel in één keer aan mijn huidverzorgingsroutine wil veranderen, heb ik deze dus nog niet geprobeerd. Ik ben wel echt super benieuwd want als ik de ingrediënten bekijk lijkt die me erg fijn.

Deze crème bevat geen rommel zoals synthetische geurstoffen, kleurstoffen en conserveermiddelen.

Adviesprijs €8.59

Magazine over gezondheid | Medisch Dossier


Oke eerlijk is dit niet een magazine wat ik normaal zal lezen. Maar! Ja er is een maar. Maar omdat die in de box zat heb ik hem wel gelezen en er staan interessante artikelen in. Ik ben nu eenmaal erg nieuwsgierig aangelegd en er staan hier veel voor mij nieuwe dingen in.

Adviesprijs €7.95

Dode Zeezout | Sea.Line


Een zak met zeezout of ander zout heb ik altijd in huis. Ik vind het fijn om in een voetenbad te stoppen. Of het ook echt iets doet durf ik echt niet te zeggen maar mijn voeten zijn altijd lekker zacht na zo een voetenbadje.

Adviesprijs €6.95

The Marrocan Miracle Hair Mask | Maybeauty


Naar dit masker ben ik echt heel benieuwd. Naast dat ik gewoon hou van goede haarverzorging vind ik dit een interessant concept. Maar ik heb in het verleden al vaker dit soort maskers geprobeerd en vaak zijn ze te klein voor mijn hoeveelheid haar. Ik ga dit dus nog uitgebreid testen en dan kom ik er op terug.

Het masker bevat o.a. arganolie.

Adviesprijs €19

Leave-Me-On Spring Mask | MUDMASKY


Oke ik denk dat ik deze verpakking van de Mudmasky masker de leukste vind tot nu toe! Hoe lief zijn de bloemetjes. Behalve dat die heerlijk ruikt kan ik er nog niet zoveel over zeggen.

Een leave on masker speciaal voor de overgang van winter naar lente. Met een SPF 10 en speciaal voor de gevoelige huid.

Adviesprijs €49

Tonic Lotion | Rosalpina


Zoals ik net al zei verander ik niet graag te veel aan mijn routine. Ik kan over dit product zelf dus nog niks zeggen. Maar door eerdere boxen ben ik wel bekend met Rosalpina, en alle producten vond ik tot nu toe echt heel fijn. Ik verwacht dus weer dat deze lief is voor mijn huid, maar ook hier kom ik nog een keer op terug!

Deze tonic is kalmerend voor de huid en bevat o.a. calendula en kamille.

Adviesprijs €17.50

KNO-Spray | The Health Factory


Ik noemde het in het begin al. Maar zolang de voorraad strekt krijg je ook nog extra de KNO-Spray van The Health Factory. Deze spray kan je gebruiken voor klachten op gebied van keel, neus en oren. Wij hebben hem hier in huis gelukkig nog niet nodig gehad maar een niet verslavende maar snel verlichtende spray is vooral met de koude dagen heel fijn om in huis te hebben.

Het is weer een hele mooie box vol met producten die lief en goed voor je zijn. Wil je nu zelf ook een abonnement of een losse box? Ga dan naar de website van JouwBox!

Naar welk product uit deze box ben jij benieuwd?

Follow

Deze blog bevat producten die ik heb gekregen dit veranderd mijn mening niet! Lees er meer over in mijn disclaimer.

1 Comment on Take your Tea-Time | Jouwbox editie 8

  1. Rachel Kromdijk
    2 maart 2020 at 13:44 (4 jaar ago)

    Wat een mooie producten weer zeg! ik ben vooral benieuwd naar het masker 🙂

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.