hyaluronzuur
Een tijd terug heb ik mij aangemeld voor het testpanel van Dr van der Hoog. Als bedankje voor het aanmelden ontving ik het Hyaluronzuur crèmemasker. Dit masker is speciaal voor de droge en vochtarme huid. En hé! Laat ik dat nu net is hebben. Zou die echt zo voedend en hydraterend zijn als ze beloven?

Wat is Hyaluronzuur?

Maar dat is niet alles wat hyaluronzuur doet. Hyaluronzuur versterkt ook je buitenste huidlagen. Wanneer die huidlagen gezond zijn voelt deze zachter, gladder en voller aan wat ook weer tot een jonger uitziende huid leidt. En ik denk dat hyaluronzuur vast nog wel meer goede dingen voor je huid kan doen.

Natuurlijk betekent het niet dat als je geen vochtarme of droge huid, dat je dit masker niet kan gebruiken. Misschien vind jij dit masker wel super fijn bij jou huidtype, maar laten we eerst is naar de review gaan!

Het masker

hyaluronzuur
Zoals elk Dr. van der Hoog masker krijg je het masker in een zelfde soort zakje als elk ander masker, alleen zit het nu in een wat chiquer kartonnen hoesje. Ik vind dit zelf een leuke touch. Al is het alleen voor het uiterlijk, het geeft mij toch iets meer een belevenis als alleen een zakje wat ik moet openscheuren.

hyaluronzuur
Zoals verwacht voelt het masker als een crème. Laten we eerlijk zijn dat we niet anders hadden verwacht, haha. Ik vind dat het masker een frisse maar niet overheersende geur heeft. Dit maakt het wel aangenaam omdat die toch 10-15 min op mijn gezicht moet blijven zitten.

hyaluronzuur
Ik moet wel zeggen dat ik het een erg vreemd gevoel vind om een crème zo dik op mijn gezicht te smeren. Het voelt een beetje onnatuurlijk, haha. Maar wanneer het er op zit, zit het ook prima. Eigenlijk merk je weinig van het masker als die op de huid zit. Hij trekt langzaam in maar omdat die niet opdroogt, gaat die ook niet trekken aan je huid zoals je bij bijv. een peel-off of een mud masker wel zou hebben.

Na 15 minuten heb ik het masker er af gewassen met lauw warm water. Ongeveer een uur later had ik een pukkel op mijn voorhoofd. Ik moet daarbij zeggen dat het die tijd van de maand was dus hij zat er al aan te komen. Maar ik denk wel dat het masker er voor gezorgd heeft dat het wat sneller ging, haha.

Mijn mening

Ik vind dit een fijn masker. Op die pukkel na, waar ik het masker de schuld niet van geef, voelt mijn huid zacht en gehydrateerd. Ik heb na het gebruiken van dit masker ook expres geen crème aangebracht om te kijken wat mijn huid ging doen. Maar de volgende ochtend was mijn huid nog steeds zacht. Ik denk dat ook dat dit een erg goed masker is voor iedereen met een gedehydrateerde huid of zelfs wanneer je gewoon je huid een hydratatie boost wil geven.

Nog een fijn masker voor elke huid? Misschien is dit masker van Ahava wel wat voor jou!

Heb jij nog een goede masker tip voor mij?

Follow

5 Comments on Hyaluronzuur Crèmemasker | Dr van der Hoog

 1. tamara
  27 maart 2018 at 09:39 (6 jaar ago)

  Dr van der hoog heeft altijd heerlijke maskertjes ik ben helemaal verliefd geworden op die avocado

  Beantwoorden
 2. Jessica - Foodie Feest
  28 maart 2018 at 09:45 (6 jaar ago)

  Lijkt me weer een fijn maskertje van Dr van der hoog! ? Ik vind het juist altijd een lekker gevoel zo’n dikke laag crème haha ?

  Beantwoorden
 3. Lodi
  28 maart 2018 at 10:51 (6 jaar ago)

  Ik gebruik eigenlijk nooit maskers, maar toevallig mag ik er nu een paar testen. ik ben heel benieuwd. Deze lijkt me wel prettig, juist zo een dikke laag crème daar hou ik wel van.

  Beantwoorden
 4. The lemon kitchen
  3 april 2018 at 09:51 (6 jaar ago)

  Oh deze lijtk me meega fijn! Laatste tijd last van mini bultjes bij mn wangen en als deze een speciale werking heeft zoals je zegt , ga ik deze ook aanschaffen!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.