Één van mijn favoriete merken is Pupa Milano. Elke look die ik maak heeft altijd wel een product van Pupa. Daarom leek het mij leuk om het vandaag is te hebben over mijn favorieten producten in mijn kast. Was een lastige keuze maar na een lang debat ben ik er klaar voor. Tijd voor mijn favorieten van Pupa!

Kleine disclaimer: Veel producten komen uit een limited lijn, ik zal een mooie optie bijvoegen uit de vaste lijn waar ik dat kan!

Blush

Ik heb meerdere blushes van Pupa en ze zijn allemaal super fijn, gepigmenteerd en zacht op de huid. Maar deze Marbled Blush uit de Material Luxery lijn is echt mijn favoriet. Hele mooie zachte kleur met een subtiele glans.

De Extreme Blush Glow heeft niet de zelfde kleur maar heeft wel een super mooie glans en de kleuren zijn perfect voor een zachte look.

Lipstick

favorieten van pupa
Ook deze lipstick komt uit een limited collectie. Volgens mij uit de zomercollectie van 2018 alweer! Maar deze kleur oranje is zoo mooi, ik doe er nu extra voorzichtig mee omdat ik nergens deze zelfde kleur kan vinden in een matte lipstick.

Maar de I’m Matte Lipsticks komen qua formule het meeste in de buurt. Ze zijn namelijk matte, super goed gepigmenteerd en heel zacht en hydraterend op de lippen. En keuze uit 16 mooie kleuren alleen niet deze kleur oranje helaas.

Mascara

favorieten van pupa
Oke hier begon mijn grootste keuze probleem. Ik vind namelijk alle mascara’s die ik heb van Pupa heel fijn. Dat gezegd ik heb niet alle soorten die ze hebben geprobeerd maar ik hoor alleen maar goede verhalen.

Zoals je kan zien gebruik ik de Vamp! Explosive Lashes heel veel deze zit ook in mijn tas en daarom is de tekst zo, haha. De Vamp! Sexy Lashes is ook super fijn. Beide zijn niet waterproof maar ik overleef er wel een regenbui mee. Ik hou namelijk ook niet van waterproof mascara’s, ik krijg er op een of andere manier last van mijn ogen van. En deze mascara’s zorgen voor mooie volume en super zwarte wimpers.

Oogschaduw

favorieten van pupa
Ik heb best wel veel oogschaduw van Pupa en de keuze was hier dus ook erg moeilijk. Voor de mono oogschaduw koos ik mijn nieuwe uit de Dark Side of Beauty collectie vanwege zijn unieke formule. Ik heb voor deze dan dus ook geen optie uit het vaste assortiment.


En ook koos ik het Gold Me! palette uit de kerstcollectie van vorig jaar. Dit palette heeft alle nude kleuren die ik graag gebruik. En ik pak deze dus best wel veel en dit is ook een mooi formaat om gewoon even in mijn tas te gooien en mee te nemen.

De formule van de oogschaduw’s van Pupa zijn heel consistent. Allemaal zacht op de ogen, super mooi pigment wat altijd op te bouwen is tot extreem pigment en super makkelijk te blenden.

Dit waren mijn favorieten van Pupa Milano. Van welk merk wil jij zien in mijn volgende favorieten van?

Follow

Deze blog bevat producten die ik heb gekregen dit veranderd mijn mening niet! Lees er meer over in mijn disclaimer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.