Bubble Mask
De hoeveelheid budget maskers wordt steeds groter bij de Action. Ze gaan met elke hype mee. Zo ook de Bubble Mask hype. En voor maar 0.99€ moest ik dit natuurlijk proberen!

Bubble Mask
In het doosje zitten drie zakjes voor drie keer een masker momentje. Best goed voor 0.99€ niet? De verpakking zelf is niet heel speciaal maar voor dat geld kan je dat ook niet echt verwachten, al zou het een leuke pluspunt zijn.

Bubble Mask
Wanneer je een zakje opent komt er een gel-achtig substantie uit. Het ruikt was zoetig-fris maar op een chemische manier. Niet storend maar ook niet echt lekker.

Bubble Mask
Ik had heel braaf een foto van mijn gezicht genomen met het masker op, maar ik was ziek en dat was ook wel echt aan de foto te zien. Ook kriebelt het bubbelen als de neten en daardoor keek ik nog minder blij als dat ik al deed. Dus die foto slaan we over, haha!

Terug naar het aanbrengen. Na het aanbrengen van de gel begon het binnen een minuut al te bubbelen, wat wel een beetje een nadeel is omdat dit het aanbrengen een stuk lastiger maakte. Waar het begon te bubbelen veeg je namelijk heel makkelijk weg. Niet heel handig!

Wat beloofd het Bubble mask?

Het masker beloofd dat hij je huid diep reinigt en een boost geeft. Beide claims kan ik niet bevestigen. Mijn huid voelde na gebruik wel schoon maar ik moet er bij zeggen dat ik de 5-10 minuten door de kriebels niet vol kon houden dus dat het masker nooit geheel zijn werk heeft kunnen doen, als het ook daadwerkelijk wel werkt.

Wel voelde mijn huid wat plakkerig aan na gebruik maar na een tweede keer wassen van mijn gezicht was dat weg.

Mijn mening

Voor mij werkt dit masker niet, maar ik kan heel slecht tegen kriebelende dingen. Het is zeker wel leuk om een keer te proberen helemaal voor die 0.99€.

Heb jij al wel is een bubble mask geprobeerd?

Follow

Meer Action beauty? Dit Make-up Remover doekje is echt super goed!

7 Comments on Bubble Mask review | Action

 1. Tamara
  13 maart 2018 at 10:21 (6 jaar ago)

  Ik ben benieuwd maar misschien is het idd meer een masker voor de plezier dan voor een echt resultaat

  Beantwoorden
 2. Iris
  14 maart 2018 at 15:05 (6 jaar ago)

  Ik heb hem toevallig vandaag gekocht! Ik dacht eigenlijk dat het een sheet was maar zie inderdaad dat er drie zakjes in zitten. Ben benieuwd, het is een heel apart gevoel denk ik :’)

  Beantwoorden
 3. Jessica J.
  15 maart 2018 at 13:51 (6 jaar ago)

  Vervelend dat het zo kriebelde, ik weet niet of ik daar tegen zou kunnen. 😀

  Beantwoorden
 4. Jada
  16 maart 2018 at 18:00 (6 jaar ago)

  Amen! Dank U JEZUSSSSSS ♡♡♡

  Beantwoorden
 5. Susan | Since 1994
  18 maart 2018 at 12:43 (6 jaar ago)

  Jammer dat je het niet ‘echt’ kon testen. Al heb ik dan alsnog mijn twijfels of het inderdaad goed werkt, haha.

  Beantwoorden
 6. lydia
  19 maart 2018 at 20:21 (6 jaar ago)

  bubbels op mn gezicht die kriebelen. no tnx.

  Beantwoorden
 7. Inez
  21 maart 2018 at 21:03 (6 jaar ago)

  Zelfs al werkte het masker niet, voor O,99 EUR zou ik het masker toch kopen enkel en alleen om te weten hoe zo’n bubbelmasker nu precies voelt op je gezicht (en of het bij mij even hard kietelt). Ik ben er echt heel benieuwd naar!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.