Make-up RemoverMijn liefde voor mijn Makeup Eraser is erg groot. Hetzelfde geldt voor mijn Ecoco, die precies hetzelfde doet maar iets minder zacht is. Toen ik ongeveer een jaar geleden de Make-up Remover vond bij de Action, voor maar €0.89, dacht ik dat ik droomde. Dit kan toch nooit net zo goed werken als de originele? Ik denk dat ik het lang genoeg getest heb en het is tijd voor een review!

Make-up Remover
Qua vorm is de Make-up Remover bijna hetzelfde als de originele Makeup Eraser. De stof is wel geheel anders. Waar de Makeup Eraser een soort van stoffen haartjes heeft is deze meer wollig. Maar hij is wel echt net zo zacht!

img_8108
Aan de andere kant zitten handige ‘vakjes’ om je vingers in te doen zodat je hem makkelijk kan rond bewegen op je huid. En op deze manier heb je ook iets meer grip.

Make-up Remover
Naast dat ik hem heb getest heb ik voor jullie natuurlijk ook een testje vast gelegd op camera. Een aantal swatches van make-up die ik vaker gebruik. Waaronder een lang houdende rode lipstick en de Benefit They’re Real eyeliner. (Deze is al niet goed te verwijderen met normale make-up remover, hiervoor gebruik ik altijd kokos olie.)

img_8110
Het doekje werkt echt hetzelfde; Maak hem nat met handwarm water en poetsen maar! Wel moet je iets meer druk zetten om alles er goed af te krijgen, maar het werkt wel!

img_8113
Het enige wat je na het poetsen nog ziet is een beetje van de eyeliner. Maar die is ook écht watervast! Er bleef wel veel minder eyeliner over met dit doekje dan met de Ecoco, dus dat is erg positief!

Conclusie:

De Make-up Remover van de Action is echt super fijn. Mijn huid ging er niet van irriteren en mijn make-up gaat er bijna net zo makkelijk af als met de originele. Toch blijft mijn voorkeur gaan naar de originele maar dit is een erg fijne back-up. Mocht je het verschil willen zien tussen deze van de Action, de Makeup Eraser en de Ecoco, druk dan even op de gekleurde woorden. Je wordt dan door gelinkt naar mijn eerdere reviews!

Follow

10 Comments on Make-up Remover met alleen water | Action

 1. Macblogster
  11 september 2017 at 08:06 (7 jaar ago)

  Wat een fijne tip. Ik heb het origineel ook in huis, maar eigenlijk nog niet echt goed gebruikt. Dit is een stimulans. En handig om een backup te hebben voor als de andere in de wasmachine zit.

  Beantwoorden
 2. Nicole Orriëns
  11 september 2017 at 08:54 (7 jaar ago)

  Fijn dat het nog goed werkt ook. Je hoeft dus niet veel geld uit te geven om je makeup te verwijderen.

  Beantwoorden
 3. mieke | mieksmind
  11 september 2017 at 10:16 (7 jaar ago)

  Ik heb deze nog niet gespot in de winkel. ik had graag wel het resultaat op het gezicht willen zien met bijv waterproof mascara. wel handig voor als je een nachtje ergens gaat slapen en niet alle reinigings spullen wilt meenemen

  Beantwoorden
 4. Manon
  11 september 2017 at 16:06 (7 jaar ago)

  Ik heb deze ook en vond het ook erg fijn, alleen ik snap dus niet waarom die nu in mijn kast ligt. Ik pak toch sneller een wattenschijfje haha

  Beantwoorden
 5. Sofie
  11 september 2017 at 18:05 (7 jaar ago)

  Ik heb hem zelf ook geprobeerd maar ik gebruik nog altijd een washandje. Ik merk niet zo veel verschil daar tussen.

  Beantwoorden
 6. Bianca
  11 september 2017 at 20:40 (7 jaar ago)

  Klinkt goed! Maar ik blijf denk toch bij mijn huidige routine qua reinigen x

  Beantwoorden
 7. Rachel
  11 september 2017 at 22:11 (7 jaar ago)

  Ik heb er 1 van het echte merk maar dit ziet er super uit zeg

  Beantwoorden
 8. Priscilla
  12 september 2017 at 15:37 (7 jaar ago)

  Oh wat lijkt deze op het origineel zeg! Ziet er goed uit. Ik gebruik zelf liever Micellair water.

  Beantwoorden
 9. Diana
  13 september 2017 at 21:05 (7 jaar ago)

  Ik gebruik eigenlijk altijd wattenschijfjes maar dit ziet er idd zeer handig uit. Misschien is een keertje proberen.

  Beantwoorden
 10. Merel
  13 september 2017 at 22:02 (7 jaar ago)

  Soms heb ik het idee dat ik onder een steen leef 😉 Wat een onwijs handig ding zeg! Wil ik ook haha!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.