Laatst had ik weer een leuk event, wat naast leerzaam weer erg gezellig was. Dit event was het Beauty College van Care Cosmetics. Toen we naar huis gingen kregen we weer een prachtige goodiebag mee naar huis. In deze goodiebag zat een showerfoam van Care for Life. Een super goede organisatie die zich in zet voor kinderen die chronisch, levensbedreigend of terminaal ziek zijn. Ik wil het vandaag even kort hebben over deze organisatie, wat wij kunnen doen en natuurlijk een mini review van de showerfoam!

De organisatie

Care for life heeft als doel het leed te verzachten van kinderen met een ziekte of handicap. Je kan hierbij denken aan medische ondersteuning. Maar ook ondersteuning met school denk hierbij aan bijlessen of schoolbenodigdheden. Erg belangrijk om betrokken te blijven bij dingen zoals school.

Maar Care for Life laat ook mooie wensen uitkomen. Al het voorgaande is natuurlijk al heel fijn dat er hulp is wanneer je het nodig hebt, maar hoe fijn is het als je als kind ook echt weer kind kan voelen in plaats van patiënt. De wensen die ze uit laten komen laten deze kinderen zich ook zo voelen.

Als mama van een klein jongetje ben ik erg blij dat er mensen zich vrijwillig zo inzetten om deze kinderen zo te helpen. Ik wil jullie dan ook vragen om is op de website te gaan kijken en eventueel te doneren.

De Showerfoam

In de Care kalender afgelopen jaar zat ook een showerfoam in een andere geur, doordat die was gaan lekken heb ik die helaas niet kunnen testen. Maar ik kan me herinneren dat de geur erg lekker was. Dit was de Vanilla Lime.


Deze keer heeft de showerfoam de geur Popcorn Caramel. Een zachte zoete maar warme geur die niet te overheersend is.

Het schuim komt makkelijk uit de fles zonder dat het gelijk te veel is. Ook is het schuim echt zijdezacht en qua textuur dik genoeg dat het niet gelijk uit je handen glijdt. Wat natuurlijk fijn is want zo is het makkelijker om aan te brengen en te verdelen.

Bentley is groot fan van deze showerfoam. Naast dat die de geur lekker vindt, is het natuurlijk leuk om met schuim te spelen onder de douche! Na het gebruiken van de showerfoam blijft je huid naast lekker ruikend ook lekker zacht en gehydrateerd achter.

Mijn mening en wat kunnen wij doen?

Ik vind Care for Life echt een van de betere organisaties, ze doen zoveel voor kinderen die het nodig hebben om geholpen te worden en om zich weer even kind te laten voelen. De showerfoam is fijn in gebruik en ruikt heerlijk. En nog beter de opbrengst van alle verkochte flessen gaat naar de organisatie toe.

Om de organisatie te helpen kan je natuurlijk gewoon een donatie doen. Maar je kan ook een showerfoam kopen. Met een beetje googlen kwam ik erachter dat meerdere webshops de showerfoams van Care for Life verkopen.

Help jij mee om deze kindjes te helpen ♥.

Follow

Deze review bevat een product dat ik heb gekregen dit veranderd mijn mening niet! Lees er meer over in mijn disclaimer.

2 Comments on Care for Life | Showerfoam

 1. Rachel
  24 oktober 2019 at 10:44 (5 jaren ago)

  Wat een mooi en vol product zeg!

  Beantwoorden
 2. Liss
  13 december 2019 at 10:25 (4 jaren ago)

  Klinkt goed!! Die geur leek me zo apart, maar als ie niet overheersend is lijkt t me heerlijk! Ik vind shower foams zo fijn

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.