Sleek
Sleek is voor mij echt een soort van blast from the past. Ik heb bijna alle oude palettes hier liggen maar door de grote van mijn collectie gebruik ik ze bijna nooit. Toen ik van Anvy wat dingen mocht uitzoeken en zag dat ze Sleek hadden moest er natuurlijk een palette bij. Vandaag een review van Chasing the Sun een prachtige zomerse pareltje.

Verpakking & het palette

Sleek
Het palette komt in een kartonnen doosje wat qua kleurgebruik perfect de inhoud weerspiegelt. En het palette zelf is natuurlijk simpele het matzwarte met een glanzend zwart Sleek logo er op.

Aan de binnenkant vinden we 12 oogschaduws allemaal zonder naam. Super jammer want in het verleden hadden ze wel bij alle kleuren namen, in ieder geval bij de limited palettes. Qua kleuren is die prachtig zomers. En met de oranje, paarse en roze tinten is het natuurlijk een palette wat geheel in mijn straatje past. Ook heeft een palette een mooie mix van matte en shimmers.

Swatches


De eerste rij heeft op de paarse na allemaal redelijk goed pigment. Paars helemaal als het een matte kleur is, is vrij moeilijk om te maken voor de meeste merken. En dat is in dit geval dus ook zo. De kleuren voelen zacht aan op de vingers maar zijn vrij poederig dus er was wel wat werk nodig om de matte kleuren op te bouwen. De shimmers zijn wel echt boterzacht en glijden super makkelijk op de huid, wat ik ook gewend ben van de Sleek shimmers.

Sleek
Zoals je kan zien had ik met een aantal kleuren uit deze rij wat meer moeite. Super jammer want ze zijn echt zo mooi. De eerste is een metallic en qua pigment is die echt super goed. De rest in deze rij is allemaal matte en mist echt een consistentie aan kwaliteit. Gelukkig zeggen vinger swatches niet super veel dus laten we doorgaan naar de look!

Look

Voor deze look heb ik vrij veel kleuren uit het palette geprobeerd te gebruiken. Een aantal blenden echt super lastig maar het is niet onmogelijk. Ik heb zelfs de paarse kleur in de buitenste ooghoek gebruikt om de look wat meer diepte te geven en ik was even bang dat het de look zou verpesten maar ik ben erg blij met het resultaat.

Mijn mening

Sleek
Het palette is precies wat ik me kan herinneren van Sleek. Prima kwaliteit maar niet het beste, het zijn mooie budget palette voor iemand met een wat minder grote portemonnee. Maar gezien hoe lastig sommige kleuren blenden raad ik dit niet aan voor een beginner.

Zelf Sleek proberen? De Blush by 3 blush trio’s en de Lip VIP zijn ook erg fijn! Anvy heeft nu ook een Sleek super sale klik hier voor de website.

Wat vind jij van Sleek oogschaduw?

Follow

Deze blog bevat producten die ik heb gekregen dit veranderd mijn mening niet! Lees er meer over in mijn disclaimer.

7 Comments on Chasing The Sun | I-Divine | Sleek

 1. Mariska
  2 september 2020 at 22:33 (4 jaar ago)

  Sleek heeft zo nice palettes, vind deze kleuren ook erg tof!

  Beantwoorden
  • themakeupmommy
   4 september 2020 at 16:23 (4 jaar ago)

   Grappig dat we hetzelfde palette hadden uitgekozen haha! Ik had wel een beetje dezelfde mening hierover

   Beantwoorden
 2. Tamara
  3 september 2020 at 06:53 (4 jaar ago)

  Vooral die paarse en okergele kleur vind ik zo gaaf eruit zien

  Beantwoorden
 3. theNextG1rl
  3 september 2020 at 07:29 (4 jaar ago)

  Ik vind deze kleuren zo tof! Ik heb ook een aantal palettes van Sleek, leuk zijn ze!

  Beantwoorden
 4. Froukjelovesmakeup
  3 september 2020 at 09:37 (4 jaar ago)

  Vroeger , in mijn bijbaantje-als-vakkenvuller-tijd, had ik alleen palettes van Sleek. De laatste jaren houd ik wat meer over en koop ik duurdere of betere paletten. Als ik dan weer eens een Sleek palette gebruik, dan merk ik toch dat ik wat minder tevreden ben. Maar voor die prijs zijn ze gewoon erg god!

  Beantwoorden
 5. Rachel
  28 september 2020 at 20:45 (4 jaar ago)

  Je hebt er een prachtige look mee gemaakt, ziet er goed uit.. prachtige volle swatches ook.
  Hier had ik vroeger een tick van, ik heb er namelijk een stuk of 7!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.