Happy Skin
De afgelopen jaren is mijn passie voor huidverzorging heel erg gegroeid. Ik hou ervan hoe veel er is te leren en vooral om nieuwe merken en formules te ontdekken. Teaology is zo’n merk dat ik voor het testen van de Happy Skin nog niet kenden. Happy Skin is een beauty balm en dus op heel veel verschillenden manieren te gebruiken. Ik heb zoveel mogelijk manieren geprobeerd te testen en ik zit nu ondertussen aan mijn tweede tube! Vandaag vertel ik je alles wat je wilt weten over de Happy Skin.

De verpakking

In een doosje komt de mooie roze tube Happy Skin met daarbij ook de Hot Cloth. De Tube is gemaakt van een zacht plastic wat makkelijk te gebruiken is zonder teveel kracht op de tube te moeten zetten. En de Hot Cloth is van een mooi zacht katoen gemaakt.

Hot Cloth

Door problemen met mijn geheugenkaartje kan ik de foto van de Hot Cloth niet vinden. Dit is een vrij simpel puur katoenen doekje wat je kan gebruiken om de voordelen van de Happy Skin te versterken. De fijnste manier vind ik om het doekje in warm te maken met lauw warm water en dan op de huid te leggen om de poriën te openen. Hierna kan je de Happy Skin aanbrengen als crème of als masker, wanneer je hem als masker gebruikt is het fijn om de hot cloth weer op de huid terug te leggen, zorg wel dat die nog steeds lauwwarm is dit zorgt dat je poriën open blijven en de beauty balm goed kan inwerken. Je kan door de hot cloth ook zachtjes over huid wrijven zo verwijder je dode huidcellen en stimuleer je de doorbloeding.

Happy Skin

Happy SkinHappy Skin bevat meer dan 60% echte blauwe thee infusie en bestaat voor 95% uit natuurlijke ingrediënten. Het bevat licht exfoliërende bestanddelen en vitaminen om de huid te verzachten, verhelderen en signalen van vermoeidheid te verminderen. Daarnaast minimaliseert het fijne lijntjes, voorkomt vergrote poriën en andere oneffenheden en voor mij heel belangrijk is dat de beauty balm voedend werkt. De formule is cruelty free, vegan en vrij van paraffine, parabenen, SLES, SLS, minerale oliën, synthetische kleurstoffen, formaldehyde, PEG en siliconen.

De Blauwe thee infusie is een semi-gefermenteerde thee die veel mineralen bevat. Blauwe thee combineert de antioxiderende werking van groene thee met het stimulerende effect van zwarte thee. Blauwe thee helpt bij veroudering op celniveau en bij het bestrijden van vrije radicalen. Ook zitten er Ceramiden in de Happy Skin een bestanddeel wat al van nature in je huid voorkomt. Ceramiden zijn namelijk de bouwstenen van je huid, ceramiden houden de huid bij elkaar en vormt het een beschermende laag om vochtverlies tegen te gaan en zichtbare schade van buitenaf te beperken. Ook helpen ceramiden goed om je huid soepel te houden. En het laatste bestanddeel dat ik wil toelichten zijn de niacinamide oftewel B3. Dit bestanddeel heeft zoveel goede voordelen voor je huid. Een aantal hiervan zijn talgregulerend, collageen productie, egaliseert je huid en minimaliseert poriën.

Happy Skin als Masker

De eerste manier hoe ik de Happy Skin heb getest is als masker. Vier weken lang heb ik mijn masker routine vervangen voor alleen één keer per week de Happy Skin. Eerst de huid natuurlijk reinigen en dan met de hot cloth de poriën openen. Daarna breng je een royale laag van de beauty balm aan en leg je de hot cloth die lauw warm is weer op de huid. Ik noemde het al dat de hot cloth helpt bij het openhouden van de poriën maar het helpt ook de werking van de beauty balm te versterken door de warmte. Na 10 minuten verwijder je met de hot cloth de restanten van de beauty balm, je wast dus niet nog een keer je gezicht.

De andere dat ik normaal een masker op doe heb ik ook de Happy Skin gebruikt maar dan als slaapmasker. Ik gebruik slaapmaskers in plaats van een nachtcrème. Je brengt het gewoon wat dikker aan en laat het even intrekken zodat je niet gelijk aan je kussen plakt en in de ochtend doe je, je normale huidverzorgingsroutine. Elke keer als ik dit doe wordt ik wakker met een baby zacht huidje!

Beide manieren werken heel goed. Wanneer mijn huid wat onrustig is, is het na een masker met de beauty balm gelijk een stuk rustiger.

Happy Skin als primer

Happy SkinAls primer is het vrij makkelijk. Volg je verzorgingsroutine zoals gewoonlijk en breng de beauty balm aan voor het aanbrengen van de make-up. Ik draag geen foundation dus ik kan niet zeggen hoe de beauty balm reageert met een foundation. Maar met mijn concealer en poeder is het een goede match. Doordat mijn huid goed gehydrateerd is blend mijn concealer een stukje makkelijker en de poeder hecht mooi aan de huid voor een flawless effect.

Happy Skin als dagcrème

Na de maand de Happy skin testen als masker en de twee weken als primer was het tijd om de beauty balm te testen als dagverzorging, ook dit heb ik iets langer als een maand gedaan. Mijn ochtendroutine bestaat uit eerst mijn gezicht wassen met een reinigingsgel, daarna een essence, een serum en dan de beauty balm. Ondanks de wat dikkere structuur van de balm trekt die heel snel in en laat het geen vettig laagje achter op mijn huid. Net als bij het masker zijn eventuele oneffenheden of irritaties heel snel verdwenen wanneer ik de beauty balm gebruik.

Mijn mening

Happy SkinZoals je leest heb ik echt mijn tijd genomen om zoveel mogelijk mogelijkheden die de Happy Skin biedt uit te testen. Zoveel zelfs dat ik al een nieuwe tube heb gekocht. Ik geef wel toe dat ik ook gewoon een nieuwe tube wilde hebben omdat ik de balm zo fijn vind.

Mijn huid is vrij gevoelig en reageert super goed op de Happy Skin, ik kan oprecht zeggen dat mijn huid erg happy wordt van deze beauty balm!

Zelf proberen? Happy Skin is o.a. te koop bij Douglas en kost €34 voor 100ml

 

Follow

Deze blog bevat producten die ik heb gekregen dit veranderd mijn mening niet! Lees er meer over in mijn disclaimer.

5 Comments on Happy Skin | Beauty Balm | Teaology

 1. Mariska
  3 september 2020 at 17:04 (4 jaar ago)

  Je hebt het erg uitvoerig getest en klinkt erg goed!

  Beantwoorden
 2. Tamara
  4 september 2020 at 07:10 (4 jaar ago)

  Ik ben er ook echt super blij mee als ik even eens geirriteerde huid heb maakt deze het gelijk rustig

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.